Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Bybuschauffør blev overfaldet med spark og flere skub

Torsdag 28. november 2019 kl: 11:55
Share  


Af: Redaktionen

Østjyllands Politi modtog klokken 00.20 natten til torsdag en anmeldelse om et voldeligt overfald mod en buschauffør på Banegårdspladsen i Aarhus. Da patruljen ankom til stedet forklarede chaufføren, at en pige under kørslen havde henvendt sig til chaufføren og bedt om hjælp til at købe en billet. En ung, mandlig passager havde blandet sig i snakken og sagt, at det ikke var nødvendigt at købe en billet

Chaufføren fortalte til politiet, at han så roligt som muligt havde forklaret den unge mand, at han skulle stige af bussen, hvis han ikke ville købe en billet. Den mandlige passager, som viste sig at være 20 år, blev herefter aggressiv. 

Han skubbede efter vidners udsagn chaufføren flere gange i brystet og hev chaufføren ud af bussen og kastede ham ned på jorden, hvor den 20-årige tildelte ham spark og flere skub. 

Chaufføren bad de øvrige passagerer ringe til politiet, hvilket fik den 20-årige til at stoppe overfaldet. Han forlod herefter bussen, efter at have smadret en rude ved hjælp af en øldåse.


Signalementet af den 20-årige blev herefter sendt ud til politiets patruljer, der kørte ud for at lede efter ham. En patrulje fandt kort tid efter en mand, der svarede til beskrivelsen på Margrethepladsen. Da betjenten tog kontakt til den 20-årige, fortalte han selv, at han netop havde været med en bus og godt vidste, at politiet skulle tale med ham. Den 20-årige blev anholdt og sigtet for vold mod nogen i offentlig tjeneste. 


Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Magasinet Bus 5 - 2020 er udkommet
- Arbejdstilsynet tager igen på tilsyn
- Færgerederi forbereder sig til at sejle med passagerer igen
- Rederi sender større hurtigfærge til Bornholm
- Motorcyklist sparkede sidespejl af bus
- Betalingsfrister forlænges og giver virksomheder over 100 milliarder kroner ekstra likviditet
- Coronakrise giver økonomisk tilbageslag i 2020
- Postkassen er åben for forslag og idéer
- Skandinavisk flyselskab genoptager flyvningen på en række ruter
- Taxi’er får afskærmning
- Økonomisk ekspertgruppe kommer med forslag til udfasning af hjælpepakker
- Åbn grænserne eller forlæng den økonomisk hjælp

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligstKlik venligst