Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

EU-Kommissionen præsenterer en ny transportkommissær

Fredag 8. november 2019 kl: 12:42
Share  


Af: Redaktionen

Rumænske Adina-Ioana Vălean er blevet indstillet til posten som EU’s nye transportkommissær, da den tidligere kandidat ikke blev godkendt. EU-Parlamentets høring af Adina-Ioana Vălean finder sted 14. november

Adina-Ioana Vălean er i dag medlem af EU-Parlamentet og bestrider posten som formand for industri, forskning og energiudvalget i parlamentet.
 

Oprindeligt var Rovana Plumb fra Rumænien udpeget som transportkommissær, men hun blev afvist af EU-Parlamanets juridiske komité. Derfor har Rumænien været på jagt efter en afløser og har altså valg Adina-Ioana Vălean.

 
Adina-Ioana Vălean lige som de øvrige kandidater til EU-Kommissærer gennem en høring i EU-Parlamentet for at blive godkendt. Høringen af Adina-Ioana Vălean finder sted torsdag 14. november 2019.


Transportorganisationen ITD peger på, at den nye transportkommissærs første og største opgave er at få gang i forhandlingerne om EU-Kommissionens vejpakke.
 

- Der må og skal landes en aftale om Vejpakken, som har afgørende betydning for vejgodstransporterhvervet. For vi mangler klare og entydige regler i EU for alle transportvirksomheder, som fortolkes ens, og som kan kontrolleres og ikke mindst håndhæves. Det bliver en meget stor opgave for den nye transportkommissær, og vi håber, at hun er klar til opgaven, siger Emma Hadrovic, der er chefkonsulent i ITD’s politiske afdeling.
Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Færgerederi sejler mere bæredygtigt
- Chauffør fik bøde for cabotagekørsel
- Lovforslag vil sikre lønniveauet for kombinerede transporter
- Polsk chauffør blev dømt og udvist 25 timer efter anholdelse
- International transportkoncern vil skære i CO2-udslippet
- 2019 havde flere eneulykker med dræbte
- Tip-kærren har truck-beslag
- Vognmand valgte V8’er med kroghejs
- Havn køre frem med fossilfrit brændstof
- Entreprenør-model har rullet i 10 år
- Leverandøren har nyt MAN-skab klar til at levere “velfærd”
- Stenleje ved Limfjorden har fået ny 24-tons tip-kærre

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligstKlik venligst