Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Norsk transportkoncern bygger ny terminal i Taulov

Onsdag 6. november 2019 kl: 11:48
Share  


Af: Redaktionen

Norsk transportkoncern bygger ny terminal i Taulov
Den norske transportkoncern Bring's nye terminal på Kongens Kvarter i Taulov kommer til at se sådan ud.

Den norske transportkoncern, Bring, der er ejet af det norske postvæsen og dermed af den norske stat, vokser i Danmark. Derfor har Bring indgået en aftale med Daugaard Pedersen A/S om at bygge en ny terminal i Kongens Kvarter ved Taulov

Bring har gennem længere tid ledt efter egnede ejendomme eller grunde i Trekantområdet, som er et knudepunkt for distribution vest for Storebælt og samtidig centralt for Bring’s stigende Europatrafik. Valget er nu faldt på Kongens Kvarter i Taulov.


- Vi har valgt at flytte til Taulov, da vi her fandt den helt rigtige kombination af geografisk placering og en erhvervsvenlig kommune, som vi mener på bedste vis, kan understøtte vores fremtidige vækst inden for e-handel, siger Bjarne Lauritsen, der er driftsdirektør og ansvarlig for Brings netværk i Danmark.


To nye terminaler i 2020
Den nye terminal bliver 6.401 kvadratmeter med tilhørende 800 kvadratmeter administration og arbejdsplads for cirka 130 medarbejdere. Terminalen i Taulov skal erstatte Bring’s nuværende terminal på Birkedam i Kolding. Det er anden gang i 2019, at Bring annoncerer opførslen af en ny terminal. Til foråret 2020 flytter Bring fra sine nuværende lokaler i Kastrup til en ny og større terminal i Greve.


- Investeringerne skal ses i lyset af, at flere netbutikker og e-handlere vælger Bring. Vi håndterer nu et rekordstort antal pakker til danskerne og forventer stadig en stærk vækst de kommende år. Vi arbejder konstant med at udvikle nye, gode løsninger for vores kunder og modtagere, og det kræver også en god infrastruktur, siger Per Buus, der er salgsdirektør for Bring i Danmark.


Første spadestik
Det første spadestik til den nye terminal i Taulov blev taget 5. november, og terminalen skal bygges i samarbejde med Daugaard Pedersen. Allerede i november 2020 forventer Bring at kunne flytte ind i den nye terminal i Taulov.


- Vi glæder os meget til denne opgave, som ligger indenfor vores kerneområde med opførelse af logistik- og lagerejendomme. Valget af leverandør til et byggeri, er en tillidssag, og vi er stolte ved at Bring valgte os, siger administrerende direktør Jan Riis fra Daugaard Pedersen A/S.


- Ligeledes er vi glade for samarbejdet med Fredericia kommune, der endnu engang har udvist erhvervsvenligt samspil. Nu glæder vi os til at komme i jorden, og levere et flot byggeri til Bring, siger han videre.


- Vi har de sidste mange år arbejdet målrettet med at udvikle Danmarks bedste erhvervsområde. Så vi er selvfølgelig rigtig glade, når en virksomhed som Bring kvitterer for det arbejde og kan se en fremtid hos os. Vi arbejder løbende med udviklingen af området og har netop sat 30 mio. kroner af i 2021 til udvikling af infrastrukturen, så virksomhederne i området hurtigt kan komme til og fra og fokusere på deres kerneopgave. Vi glæder os til at byde de mange medarbejdere velkommen i 2020, når byggeriet står færdigt, siger Jacob Bjerregaard (S), der er borgmester i Fredericia Kommune.


Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Færgerederi sejler mere bæredygtigt
- Chauffør fik bøde for cabotagekørsel
- Lovforslag vil sikre lønniveauet for kombinerede transporter
- Polsk chauffør blev dømt og udvist 25 timer efter anholdelse
- International transportkoncern vil skære i CO2-udslippet
- 2019 havde flere eneulykker med dræbte
- Tip-kærren har truck-beslag
- Vognmand valgte V8’er med kroghejs
- Havn køre frem med fossilfrit brændstof
- Entreprenør-model har rullet i 10 år
- Leverandøren har nyt MAN-skab klar til at levere “velfærd”
- Stenleje ved Limfjorden har fået ny 24-tons tip-kærre

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligstKlik venligst