Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Speditionsvirksomhed åbner i Norge

Fredag 4. oktober 2019 kl: 14:57
Share  


Af: Redaktionen

Tirsdag 1. oktober åbnede ALPI Danmark datterselskabet ALPINorway. Dermed bliver Norge det 81. land, hvor ALPIGroup er repræsenteret


ALPI Danmark etablerer eget selskab i Norge efter mange års samarbejde med en norsk agent. Et hold med foreløbigt fire medarbejdere er på plads i Rud udenfor Oslo


58-årige Tommy Ness er ansat som Managing Director for ALPI Norway. Tommy Ness har over 30 år i speditionsbranchen med sig og kender det norske marked særdeles indgående. Senest kommer han fra en stilling som Director Road & Customs Clearance hos Greencarrier i Oslo.


- Jeg har i mange år haft et tæt samarbejde med ALPI i Danmark. Så det var et nemt valg for mig, da jeg blev opfordret til at blive en del af ALPI Norway. ALPI er en virksomhed, hvor man fungerer som et hold, hvor man gør hinanden gode, siger Tommy Ness og fortsætter:


- Jeg er imponeret over, hvordan de gode dyder og det sociale engagement stadig har betydning hos ALPI. Og hos ALPI mener man det faktisk. Det er en unik platform for at udvikle en ansvarlig og nærværende ALPI-afdeling i Norge.


Nordisk strategi
- I en global verden med stadigt stigende krav til transport- og logistikbranchen finder vi det nødvendigt og naturligt at etablere eget selskab i Norge, forklarer Kjeld Tygesen, der er administrerende direktør hos ALPI i Danmark.


- Vi ønsker at have egne afdelinger i alle nordiske lande, og med etableringen af ALPI Norway er der nu ALPI afdelinger i Danmark, Norge, Sverige og Finland. Det styrker vores kerneområder i et internationalt perspektiv og giver gode synergier for alle de nordiske afdelinger af ALPI, siger Kjeld Tygesen videre.


ALPI’s trafikker mellem det europæiske kontinent og Norge har udviklet sig kraftigt igennem de seneste år, og derfor er etableringen af ALPI Norway en logisk følge af den nordiske strategi.
Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Arbejdstilsynet tager igen på tilsyn
- Godstransporten via havn i Nordvestvendsyssel er sejlet frem gennem corona-tiden
- Færgerederi forbereder sig til at sejle med passagerer igen
- Transportkoncern forbinder Kina og Europa med landevejstransport
- Transportfond uddeler 832.000 kroner
- Feeder-rederi åbner ugentlig forbindelse mellem Rotterdam og St. Petersburg
- Holstebro-vognmand ruller ud med trailer - og ruller presenning over lasten
- Betalingsfrister forlænges og giver virksomheder over 100 milliarder kroner ekstra likviditet
- Coronakrise giver økonomisk tilbageslag i 2020
- Norsk transport- og logistik-koncern har taget ny terminal i brug
- Lastbilkoncern lancerer europæisk finansieringsprogram
- Belgisk og fransk politi anholder 26 personer for menneskesmugling

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligstKlik venligst