Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Transportkoncern er tilfreds med halvårsresultatet

Torsdag 5. september 2019 kl: 10:52
Share  


Af: Redaktionen

Transport- og logistikvirksomheden Freja Transport & Logistics Holding A/S kommer ud med et tilfredsstillende resultat for 1. halvår 2019. Integrationen af Transcargo fortsætter efter planen, og på trods af fortsat vanskelige vilkår i Sverige samt store investeringer i det polske selskab, hvor der investeres i nyt domicil samt man overgår til koncernens IT platform, leveres der et stabilt resultat

Freja-koncernen konstaterer, at datterselskaberne i Norge og Finland fortsat leverer resultater, der ligger over markedsniveau, ligesom de ”yngste” datterselskaber i Polen og Kina bidrager positivt. 


Trods markedsuro, negativ udvikling i Sverige samt investeringer i Polen betegner koncernen resultatet for 1. halvår 2019 som tilfredsstillende.


Freja Transport & Logistics Holding A/S har i første halvår 2019 fortsat fokus på genopretningen af den svenske virksomhed samt integrationen af selskabet i Polen. Stor fokus på mersalg til eksisterende kunder og pæn tilgang af nye kunder har medført en positiv udvikling primært på omsætning og sekundært på nettoresultat. 


Udviklingen i datterselskaberne i Norge og Finland er fortsat meget positiv. Danmark fortsætter trenden med en stabil resultatfremgang, mens udfordringerne i Sverige er fortsat i 1. halvår 2019. Efter et par år med investering i Kina ser Freja på trods af den politiske uro og handelskrig med USA fortsat en stabil, positiv udvikling med et stabilt afkast. Polen er fremdeles et relativt nyt Freja-land efter købet af Transcargo og bidrager med et positivt resultat til den samlede indtjening. 


Hovedtal for Freja Group for første halvår 2019:
  • Freja Transport & Logistics Holding A/S rapporterer om en vækst i omsætningen i 1. halvår 2019 på 6,5 procent i forhold til året før
  • Den samlede omsætning for 1. halvår 2019 lander på i alt 1,65 milliarder kroner
  • EBIT for 1. halvår udgør 24,9 millioner kroner i 2019 mod 24,7 millioner kroner for samme periode i sidste år.  Halvårsresultatet før skat udgør 25,1 millioner kroner i 2019 mod 24,1 millioner kroner for samme periode i 2018.
  • Koncernens egenkapital er vokset fra 281,5 millioner kroner pr. 30. juni 2018 til 302,6 millioner kroner pr. 30. juni i år. Soliditetsgraden er i samme periode steget fra 26,9 procent til 30,8 procent pr. 30. juni 2019
Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Lastbil ramte fredag en rørledning til cement
- Container-vognmand har fået ny fire-akslet med 460 hk
- Fyns Politi fandt bødepennen frem og noterede 58 sager
- Skånsk havn nåede nye ro/ro-højder
- Containerservice tager fat med to nye kroghejs
- Rederi suspenderer ro/ro-forbindelse
- Minister lægger op til Euro-norm frem for dato-norm
- Ny fransk tre-akslet trækker skal trække ny fire-akslet tankvogn
- Vognmandsforening kommenterer aftale mod social dumping
- Ny brancheforening på shipping-området har fået sin formand
- Vejdirektoratet har spredt mindre salt
- Vognmand medbringer truck til og fra Jelling

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst