Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Togene kører igen mellem Vordingborg og Næstved

Onsdag 4. september 2019 kl: 10:48
Share  


Af: Redaktionen

Onsdag er togene efter fem måneders omfattende fornyelse atter kommet på skinnerne mellem Vordingborg og Næstved. Dermed banen et stort skridt videre mod en jernbane, der sikrer hurtigere og mere miljøvenlige tog til regionen i fremtiden. Strækningen var i første omgang sat til at åbne i mandags

- Vi er glade for, at vi endelig kan åbne strækningen mellem Næstved og Vordingborg, så pendlerne igen kan tage toget, og dermed skære en god bid af den rejsetid, der har været en del af hverdagen de seneste måneder. Vi ved godt, at vi har trukket lidt ekstra på pendlernes tålmodighed, men foruden de meget synlige opgraderinger af banen, vil det flere steder kunne mærkes, at komforten er blevet bedre. Samtidig er banen klargjort til fremtidens behov, siger Klaus S. Jørgensen, projektdirektør i Banedanmark.


Med åbningen af Vordingborg-Næstved mangler der to etaper af året store fornyelse af Ringsted-Femern Banen. Vordingborg-Orehoved og Nykøbing F.-Orehoved. 


Det sikkerhedsmæssige arbejde, der mandag og tirsdag betød, at pendlerne mellem Næsted og Vordingborg måtte tage to dage mere med togbusser, har samtidig påvirket strækningen mellem Orehoved og Vordingborg. Derfor skal pendlere være opmærksomme på, at togbusserne ikke stopper på Orehoved Station i perioden fra 5. september til og med den 14. september, og at Orehoved og Vordingborg herefter forventes at åbne for togtrafik 15. september.
  

Informationschef i DSB, Tony Bispeskov, oplyser, at rejsetiden med togbus mellem Nykøbing F og Vordingborg stort set er den samme som mellem Nykøbing F og Orehoved. 
 

- Rejsetiden med Togbus mellem Nykøbing F og Vordingborg kommer til at være 30-33 minutter. Det er 1-4 minutter længere, end når vi kører via Orehoved, siger han.
 

Hurtigtogene og stoptogene kører mellem Vordingborg og København H/Østerport, og de supplerende myldretidstog kører mellem Næstved og København H/Østerport.
  

Banedanmark forventer fortsat, at strækningen mellem Nykøbing F. og Orehoved åbner som planlagt 29. september.
 

Rejseplanen vil løbende blive opdateret med ændringerne.  
Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skånsk havn nåede nye ro/ro-højder
- Rederi suspenderer ro/ro-forbindelse
- Containerterminal vil blive fossilfri i 2020
- Limfjordshavn skifter navn og lægger ny 10-årsplan
- Tyskland vil investere 86 milliarder euro i landets jernbaner
- Tysk kombi-operatør udvider direkte forbindelse til Østersø-færgerne
- Kombi-forbindelse har øget frekvensen mellem Jylland og Sjælland
- Jernbanebro skal være fast
- Det lange, seje træk fortsætter
- Femern Bælt-projektet får ny jernbanerådgiver
- Aarhus Havn har fundet den nye direktør
- Havarikommission er klar med rapport om togulykke på Storebælt

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst