Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Øresundhavne have et godt år i 2018

Tirsdag 23. april 2019 kl: 11:48
Share  


Af: Redaktionen

2018 blev et godt år for Copenhagen Malmö Port, CMP, der driver havne i København og Malmö. Omsætningen steg med godt otte procent fra 839 millioner svenske kroner til 908 millioner svenske kroner. Samlet blev driftsresultatet i 2018 forbedret med 32 millioner svenske kroner i forhold til 78 millioner svenske kroner i 2017 og endte på 110 millioner svenske kroner

Copenhagen Malmö Port peger på, at krydstogtsegmentet igen satte rekord og bidrog stærkt til den øgede omsætning - blandt andet på grund af den nye krydstogtskaj i Visby på Gotland, som CMP er involveret i. 


Overskudsgraden i 2018 blev på 12,2 procent sammenlignet med 9,3 procent i 2017. Nettoresultatet i 2018 blev på 46,7 millioner svenske kroner mod 26,3 millioner svenske kroner i 2017. 


På godssiden håndterede CMP 15,1 millioner ton i 2018 mod 15,5 millioner ton i 2017. 


- 2018 var et godt og stærkt år for CMP. Selv om vi kan se visse volumenfald, eksempelvis for oliesegmentet, så går samtlige virksomhedsområder samlet set frem med øgede overskudsgrader. Jeg anser det som et resultat af det store arbejde, vi har gjort for at fokusere på de rigtige ting, arbejde mere effektivt og drage fordel af de forretningsmuligheder, der er opstået, siger Barbara Scheel Agersnap, der er administrerende direktør for Copenhagen Malmö Port. 


- Den største enkeltstående årsag til fremgangen, både hvad angår salg og indtjening, er knyttet til krydstogtvirksomheden. I april 2018 åbnede CMP den nye krydstogtskaj i Visby. I kombination med større skibe og flere anløb til både København og Malmö betød det, at CMP modtog 953.000 passagerer i løbet af sæsonen, siger hun videre.


Klik venligst

© Copyright 2019 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Forsøg med selvkørende bus i Aalborg er rykket tættere på
- Bilist ville ikke vente på toget
- Kommune havde handlet ansvarspådragende ved at undlade at opslå ledige taxibevillinger
- El-biler skal transportere patienter
- Dårlig skiltning ved vejarbejder skyld i ulykker
- Buspassagerer havde ulovlige piller og våben
- Rejseplanen viser vejen - også den direkte til billetten
- Flere buslinjer har ladestik til mobile enheder
- Elevator skal hjælpe trafikken under reparation af Ny Lillebæltsbro
- Brancheorganisation opfordrer til bred enighed om infrastruktur
- Tunnelarbejde tager længere tid
- Politiet tog 5.300 bilister i at køre for hurtigt

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst