Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Danske Fragtmænd indgår landsdækkende jobserviceaftale

Fredag 12. april 2019 kl: 12:03
Share  


Af: Redaktionen

Transport- og logistikvirksomheden Danske Fragtmænd oplever udfordringer med rekruttering af medarbejdere. Derfor indgår virksomheden en landsdækkende serviceaftale med landets jobcentre. På mandag vil beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V) deltage i en markering af begivenheden og sætte sit navn på aftalen

Aftalen mellem Danske Fragtmænd og Jobservice Danmark skal gøre det nemmere at finde nye medarbejdere.

 
- I Danske Fragtmænd har vi generelt udfordringer med at rekruttere medarbejdere. Og når vi så samtidig har meget høj anciennitet blandt vores medarbejdere, kan vi risikere, at vi om en række år kommer til at mangle medarbejdere. Det betyder, at vi er nødt til at være på forkant med udviklingen, hvorfor vi har indgået denne jobserviceaftale, siger HR-chef Frederik Madsbjerg, der i aftalen har fokus på rekruttering af chauffører og terminalmedarbejdere.

 
Med jobserviceaftalen får Danske Fragtmænd kun én indgang samt en kontaktperson i hvert tovholderjobcenter, hvilket skal være med til at sikre et tættere samarbejde med Danske Fragtmænd og landets jobcentre. Derudover vil det også give et tættere samarbejde jobcentrene imellem, da de alle vil kende til Danske Fragtmænds udfordringer og behov for rekruttering.

 
- Vi får således en samlet service fra et koordineret samarbejde mellem relevante jobcentre samt eventuelle a-kasser og uddannelsesinstitutioner, siger Frederik Madsbjerg, som dermed også får hjælp til opkvalificere ledige gennem virksomhedspraktik og voksenlærlingeordningen samt opkvalificering af ufaglærte ledige i forbindelse med en ansættelse.
 

Politisk deltagelse vækker glæde
Når Frederik Madsbjerg på mandag underskriver den nye aftale, vil også beskæftigelsesordfører Troels Lund Poulsen (V) deltage og underskrive aftalen, og det er noget, der vækker glæde hos Danske Fragtmænd.
 

- Det er jo ikke kun os, der oplever vanskeligheder. Hele transportbranchen har udfordringer, hvilket på sigt kan være et stort samfundsproblem, da transportbranchen har en vigtig samfundsfunktion. Derfor er vi naturligvis glade for, at ministeren har fokus på problemet og har interesse i at hjælpe os, påpeger Frederik Madsbjerg.
 

Begivenheden foregår klokken 15.00 mandag 15. april ved Danske Fragtmænds terminal i Taulov ved Fredericia.


Klik venligst

© Copyright 2019 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Containerrederi vælger Malmö som anløbshavn på ny rute
- EU har vedtaget strengere regler for CO2-emissioner fra biler og varevogne.
- Palfinger styrker organisationen i Danmark
- Roskilde-virksomhed slukker tørsten med to nye lastbiler
- Tre litauiske mænd er anholdt for cykeltyverier
- Fynsk vognmand kører ud med ny og gammel
- Ændrede regler for særtransport er sendt i høring
- Vejdirektoratet dæmper støjen fra motorvejen ved Silkeborg
- Havne-selskab leverer et tilfredsstillende årsresultat
- Tre mænd er idømt fængselstraffe for omfattende narkosmugling
- Transportorganisationen ITD har set på EU-Parlamentets mening om vejpakken
- Kolding Kommune klarer containerne med kroghejs

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst