Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Aarhus Havn når containerrekord

Torsdag 20. december 2018 kl: 16:06
Share  


Af: Redaktionen

Torsdag morgen blev container nummer 522.717 løftet over kaj på Aarhus havn, hvilket er ny Danmarksrekord. En opgørelse af havnens godsomsætning viser, at sidste års rekord blev slået onsdag 12. december

Sidste år realiserede Aarhus Havn en stigning på 14 procent i antallet af containere, der blev løftet fra skib til land - eller omvendt - på containerterminalen. En markant stigning og samtidig rekordomsætning med i alt 511.424 containere i 2017.


Det tal blev passeret 12. december i år, og der er dermed god grund til at forvente endnu et år med en pæn stigning i antallet af containere, der er gået ind eller ud af Danmarks største containerhavn.


Havnedirektør Jakob Flyvbjerg Christensen var ved årets begyndelse ydmyg i forhold til at skulle bygge oven på sidste års markante resultat, men nu næsten et år efter kan han konstatere, at 2017 således ikke var en døgnflue.


- Der er slet ingen tvivl om, at vi har rigtig godt fat i markedet. Både APM Terminals og ALC, der er containerhavnens to terminaloperatører, driver professionelle virksomheder med høj service til rette tid. Jeg er sikker på, at transportkøberne vil give mig ret i den betragtning, ellers ville vi ikke kunne realisere markante stigninger år efter år, siger Jakob Flyvbjerg Christensen.


Han understreger, at succesen også forpligter. Mange store virksomheder har omlagt deres logistik og har valgt at bruge Aarhus havn til indskibnings- eller udskibningshavn. Derfor har de stort behov for, at havnen yder optimal service og præcision. Det kræver både professionel ledelse, men også optimal infrastruktur, når det handler om transportsektoren.
Klik venligst

© Copyright 2019 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- EU-Parlamentet stemmer og EU-Kommissionens vejpakke
- Lastbilchauffør slap uskadt
- Tre mænd er dømt i større sag om hash-smugling
- Vejdirektoratet udvider Motorvej E20 over Fyn
- Tre finalister til “Årets Transportvirksomhed 2019” bliver fundet lørdag
- Transportmessen i Herning er i gang
- Nyt trafikanlæg over Motorvej E20 ved Odense fungerer efter hensigten
- Esbjerg Havn fik et godt jubilæumsår
- Hønnikerne har 500 heste som trækdyr
- Limfjordshavn kom ud med overskud
- Dansk trailerspecialist åbner i Sverige
- Vognmandsorganisation melder alt klar til transportmesse

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst