Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Hovedstadens cityring har passeret en afgørende milepæl

Fredag 23. november 2018 kl: 10:11
Af: Redaktionen

Cityringen i København, der åbner næste år, er kommet så langt, at arbejdet med test af togene og de tekniske systemer kan intensiveres. Testene er forudsætningen for, at Cityringen kan sikkerhedsgodkendes


- Vi har passeret en vigtig milepæl, så vi nu kan fokusere mere på Ansaldo STS’ test og på den efterfølgende sikkerhedsgodkendelse. Cityringen er et megaprojekt, hvor der helt frem til åbningen vil være risici, der skal håndteres. Der er fortsat stor opmærksomhed på de arkitektoniske arbejder, og så venter der et stort arbejde med at gennemføre de mange tests af togene og de komplicerede tekniske systemer på Cityringen, som er forudsætningen for, at Cityringen kan godkendes til at køre med passagerer. Der er fortsat meget arbejde foran os, siger teknisk direktør Erik Skotting.


Øget bemanding
Det største fokuspunkt for fremdriften af anlægsarbejdet er fortsat på de arkitektoniske arbejder med blandt andet at opsætte vægbeklædning, ovenlys, gulve og belysning. Hovedentreprenøren Copenhagen Metro Team (CMT) har øget antallet af arbejdere til dette område, så cirka 500 mand i øjeblikket arbejder med den arkitektoniske indretning af stationerne.


De mekaniske og elektriske arbejder er tæt på at være afsluttede, men til gengæld venter en lang række test af togene og de tekniske systemer, som er forudsætningen for, at Cityringen kan sikkerhedsgodkendes.


Metroselskabet rapporterer månedligt om fremdriften på Cityringen frem mod åbningen næste sommer. Først når selskabet har den endelige sikkerhedsgodkendelse fra myndighederne til at køre med passagerer, kan den reelle åbningsdato sættes i kalenderen.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Rejsende i Nordjylland kan tage cykel gratis med i busser og tog
- DSB solgte flere pendlerkort i første kvartal
- Kong Frederik X indvier Hovedstadens nye Metrostationer
- Analyse af vigespor på Svendborgbanen sender idéen ud på et sidespor
- Busproducent skal levere 354 busser til Rom
- Aarhus Letbane fejrer fem år med den fulde strækning
- Bilhandler er endt i skifteretten
- Region Syddanmark stopper med at købe nye benzin- og dieselbiler ved udgangen af året
- Tysk koncern skal opgradere S-banen til førerløs togdrift
- To virksomheder kan byde på støttesystemer
- Flere vælger at rejse med bus, tog og letbane i Region Midt
- Nordjyske busser og tog kørte med flere passagerer

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst