Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Greve får nyt moderne distributionscenter

Tirsdag 3. juli 2018 kl: 09:00
Share  


Af: Redaktionen

Greve får nyt moderne distributionscenter
Når byggeriet på Kildebrøndevej tæt på Motorvej E20 står færdig, vil der stå ca. 100.000 kvadratmeter bygninger klar til at huse lager- og logistikvirksomheder.

Om et halvt år kan de første lager- og logistikvirksomheder rykke ind i et moderne distributionscenter, der er under opførelse på en grund på Kildebrøndevej tæt ved afkørsel 27 - Greve Nord på Motorvej E20. De første 20.000 kvadratmeter er klar til indflytning i januar 2019

Det nye erhvervsområde på i alt 100.000 kvadratmeter lagerbyggeri bliver et moderne distributionscenter med en god beliggenhed for lager- og transportvirksomheder i det østlige Danmark, der har behov for udvidelse. Den stigende handel via Internettet påvirker branchen, der efterspørger fleksibel lagerplads for tredjepartslogistik (TPL), vurderer Tina Iburg, der som ejendomsmægler for Colliers International er i tæt dialog med interesserede lejere af de nye faciliteter.

 
- Det er unikt at få en motorvejsnær beliggenhed og en loftshøjde på 12,20 meter. Lagerenhederne er fuldt sprinklede og med ramper. Det bliver ikke mere topmoderne og findes ikke mange andre steder til leje i Danmark. Der findes masser af ældre lagerbygninger. Men de har typisk kun en loftshøjde på op til otte meter, og de har ikke samme centrale placering med fleksible udvidelsesmuligheder, fortæller Tina Iburg, der også deltog i åbent hus arrangementet for at fejre, at byggeriet i Greve er gået i gang.

 
Hun tror, at de første lejere er fundet, når byggeriet står klar til januar 2019.

 
- Det går godt med at markedsføre det her projekt. Vi er i dialog med flere virksomheder, der er i vækst og har brug for at kigge efter større faciliteter. De er interesserede i at høre om mulighederne for at leje sig ind her. Danmark er et meget lille marked. Der er ikke mange store logistiklagre, man lige kan gå ind og leje. Hvis man har brug for at leje sig ind i et stort, moderne og fleksibelt logistiklager med en rigtig god beliggenhed, så er det her interessant. Loftshøjden betyder, at man får udnyttet sin kapacitet bedre. Man behøver ikke leje så mange kvadratmeter, som i ældre lagerbygninger med en lavere friloftshøjde, og det giver i sidste ende en bedre bundlinje for virksomheden, understreger Tina Iburg.
 

Greve ligger ideelt for erhvervslivet
Når Tina Iburg er ude og markedsføre muligheden for at leje sig ind i Greves nye distributionscenter, fremhæver hun, at Greve udmærker sig ved sin umiddelbare nærhed til Storkøbenhavn. Motorvejsnettet giver desuden direkte adgang til at servicere hele Sjælland, Jylland og øerne.

 
Thomas Petersen, der er direktør for Logistik & Transport hos CBRE, der også er med til at markedsføre byggeriet over for potentielle lejere, vurderer, at ErhvervsCentret og Greve Kommune har haft en aktiv rolle i fremdriften for dette projekt.
 

- ErhvervsCentret i Greve har gennem processen med assistance fra erhvervs- og turistchef Tina Charlotte Koeffoed som bindeled været en stor hjælp. Hun har fungeret som en nem indgang til Greve Kommune for os, siger Thomas Petersen.

 
Greve Kommunes borgmester Pernille Beckmann glæder sig til at se byggeriet skride frem.
 

- Vi er stolte over, at MG Real Estate har investeret så massivt i vores kommune med opførelsen af dette moderne distributionscenter. Der bliver ikke sparet på noget, og jeg er overbevist om, at det vil være med til at understøtte vores i forvejen stærke position inden for transport- og logistikområdet, siger Pernille Beckmann.
 

På den ene side vil Greves nye distributionscenter være afgrænset af motorvejen og på den anden side af Ringsted-København-banen. Stender-gruppen står bag udviklingen af projektet, som omfatter fire matrikler med et samlet grundareal på i alt ca. 230.000 kvadratmeter.Klik venligst

© Copyright 2019 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Vognmand har en transportløsning med et tre-akslet container-tipchassis
- Korn- og foderstofforretning ruller ud med to nye lastbiler
- Dækproducent lancerer nyt brændstoføkonomisk dæk
- Havn og erhvervsmægler samarbejder om udleje af nye erhvervsarealer
- Fortsat fokus på styrket e-handel og en bæredygtig brevvirksomhed
- Underskuddet skal ses med støttebriller på
- Special-bygget lastbil har greb om trawl
- Fynsk vognmand kører ud med gående gulv
- Trækkeren skal trække et tungt læs
- Speditionsvirksomhed dømt for medvirken til ulovlig godskørsel
- Mercedes-Benz tog næste halvdelen i juli
- Svensk kurervirksomhed køber op i Danmark

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst