Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Dansk transportorganisationen mødtes med finsk vognmandsorganisation

Torsdag 17. maj 2018 kl: 11:48
Share  


Af: Redaktionen

Transportorganisationen ITD var onsdag på besøg hos den finske vognmandsorganisation SKAL i Helsinki. På dagsordenen var blandt andet de igangværende forhandlinger om EU-Kommissionens vejpakke

Europæiske organisationer på transportområdet arbejder intenst på, at de europæiske lande når til enighed om en fælles EU-vejpakke, som bedst muligt opfylder de enkelte organisationers forventniger og interesse. ITD fremhæver i forbindelse med sit besøg hos SKAL i Helsinki, at ITD ønsker klare, ensartede regler i EU, som kan kontrolleres og håndhæves af myndighederne. 

 
- Vi mødtes med vores finske kollager i SKAL for at orientere hinanden om vores positioner på vejpakken samt drøfte det videre forhandlingsforløb. Det er meget vanskelige forhandlinger, der lige nu er i fuld gang i forhold til vejpakken. Alle europæiske transportorganisationer arbejder hårdt på at finde fælles positioner, der kan samle EU-medlemslandene og sikre de bedst mulige fremtidige betingelser for vejtransporterhvervet, siger ITD’s administrerende direktør Carina Christensen.

 
ITD kalder mødet med SKAL som konstruktivt. SKAL er associeret medlem af den nordiske interesseorganisation NLA, der tæller SÅ fra Sverige, NLF fra Norge og DTL fra Danmark. 


ITD oplyser, at de to organisationer udvekslede synspunkter på en række områder - udstationeringsdirektivet, cabotagekørsel, kombinerede transporter og kørehviletidsreglerne. 


Ifølge ITD deler de to organisationerne mange synspunkter på vejpakken fra EU - eksempelvis om udstationering på vejgodstransporter og køre- og hviletidsreglerne.

 
- Vi havde en rigtig god dialog med vores finske kollegaer. Vi ser i begge organisationer et stort behov for, at man opnår et stærkt forhandlingsresultat med fælles EU-regler. Vi er enige om fortsat at holde tæt kontakt i de videre forhandlinger i EU, siger Carina Christensen.
Klik venligst

© Copyright 2019 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- EU-Parlamentet stemmer og EU-Kommissionens vejpakke
- Lastbilchauffør slap uskadt
- Tre mænd er dømt i større sag om hash-smugling
- Vejdirektoratet udvider Motorvej E20 over Fyn
- Tre finalister til “Årets Transportvirksomhed 2019” bliver fundet lørdag
- Transportmessen i Herning er i gang
- Nyt trafikanlæg over Motorvej E20 ved Odense fungerer efter hensigten
- Esbjerg Havn fik et godt jubilæumsår
- Hønnikerne har 500 heste som trækdyr
- Limfjordshavn kom ud med overskud
- Dansk trailerspecialist åbner i Sverige
- Vognmandsorganisation melder alt klar til transportmesse

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst