Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Norsk flyselskab har fløjet med fire millioner passagerer mellem Aalborg og København

Fredag 13. april 2018 kl: 14:12
Share  


Af: Redaktionen

Der var kaffe, kage og højt humør ved gate 7 i Aalborg Lufthavn fredag, da Norwegian rundede passager nummer 4 millioner på ruten mellem København og Aalborg

Den heldige passager modtog et sæt fribilletter til en tur med Norwegian til USA, mens de øvrige passagerer på afgangen spiste chocoladekage.


Thomas Gadegård Sørensen (tv) og Mette Hargaard (midt) var de heldige vindere af en tur til en af Norwegians langdistancedestinationer, da de fik overrakt et gavekort af Norwegians kommunikationschef Andreas Hjørnholm (th).


- Norwegian er en enorm vigtig samarbejdspartner for Aalborg Lufthavn. I dag fejrer vi passagerer nummer fire million på indenrigsruten, hvor Norwegians otte daglige afgange er af stor betydning for såvel erhvervslivet som for fritidsrejsende. Læg dertil Norwegians internationale trafik ud af Aalborg Lufthavn, så positioneres Norwegians betydning bare yderligere, siger lufthavnsdirektør Søren Svendsen, Aalborg Lufthavn.


Andreas Hjørnholm, der er kommunikationschef i Norwegian, peger på, at ruten mellem Aalborg og København er ganske vigtig for Norwegian.


- Med 8 daglige ture frem og tilbage flyver vi hver dag tusindvis af danskere mellem de to byer. Det gør os til suverænt det største flyselskab på ruten. Jeg tror, at folk værdsætter, at Norwegian er i stand til at tilbyde et billigt produkt i topmoderne fly, siger Andreas Hjørnholm.


Høj pålidelighed belønnes af passagererne
Norwegian får opbakning fra blandt andet Lars Krull, der som bestyrelsesmedlem i pendlerklubben SK AAL rejser meget med Norwegian på ruten Aalborg-København.


- Vi pendlere er glade for, at Norwegian har så mange afgange på ruten, fordi vi er afhængige af hyppige afgange, og at der er styr på punktligheden, og at regulariteten er høj. Norwegian leverer varen, og vi er meget glade for deres indsats på ruten, siger Lars Krull, der udover sin post som bestyrelsesmedlem i pendlerklubben, er ansat på Aalborg Universitet.


Den heldige Norwegian-passager, der blev nummer 4 millioner på ruten mellem København og Aalborg, var den studerende Mette Hargaard, der var på vej til København med sin kæreste Thomas Gadegård Sørensen. De blev overrasket i gaten med et sæt Premium-fribilletter og kan dermed glæde sig til en gratis tur til en af Norwegians seks amerikanske eller asiatiske destinationer med direkte forbindelse fra Danmark.


Norwegian flyver i dag fra Aalborg Lufthavn til København, London og tre spanske destinationer.
  • Aalborg (AAL)-København (CPH): 8 daglige flyvninger
  • Aalborg (AAL)-Malaga (AGP): 5 ugentlige flyvninger
  • Aalborg (AAL)-Palma de Mallorca (PMI): 4 ugentlige flyvninger
  • Aalborg (AAL)-London (GTW): 3 ugentlige flyvninger
  • Aalborg (AAL)-Alicante (ALC): 1 ugentlig flyvning
Klik venligst

© Copyright 2018 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skandinavisk flyselskab åbner rute til Hong kong fra København
- København og Aqaba får direkte flyrute
- Aalborg-Barcelona bliver helårsrute
- Norsk flyselskab flyver flere afgange fra Aalborg til vinter
- Aarhus Airport fløj højere end ventet - men stadig med røde tal
- Aalborg Lufthavn havde den hidtil bedste maj
- Aalborg Universitet er vært for Trafikdage 2018
- Tysk transportkoncern kører fortsat frem i Norden
- Flyrute mellem Aalborg og Barcelona bliver til helårsrute
- Flere rejser med fly verden over
- Irsk lavprisflyselskab fløj med flere passagerer i april
- Sveriges regering giver 100 millioner kroner til udvikling af biobrændstof til fly

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst