Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Citylogistik ser frem mod et nyt år med nye kunder og aktiviteter i flere lande

Onsdag 10. januar 2018 kl: 11:53
Share  


Af: RedaktionenCitylogistik har fejret nytåret med at planlægge opstarten af leverancerne for den landsdækkende kæde Neye, og de første leveringer er kørt. - Det var for os afgørende, at vi var med fra starten af Citylogistiks udrulning i Danmark, siger lager- og logistikchef i Neye, Willy Gray

- Derved kan vi planlægge langsigtet, optimere vores flow af varer med en grønnere profil, og medvirke til at gøre byerne til et bedre sted for vores kunder og personale, siger han og peger ppå, at citylogistik-konceptet falder fint i tråd med Neye’s ejeres værdisæt.


- Jeg ser frem til at se de erfaringer, vi gør i Roskilde, og efterfølgende gradvist rulle konceptet ud i Danmark, til vores øvrige 43 butikken, siger han.


Citylogistik har nu etableret sig i Oslo og salgsarbejdet er i gang gennem det nye selskab Citylogistik Norge AS. For Citylogistik har det været naturligt at etablere sig i Norge, da flere af kunderne ønsker en nordisk løsning. Derudover har Oslo en meget anderledes tilgang til det at omstille fra diesel til el distribution, hvor man blandt andet afspærrer områder i byen, således det ikke længere er muligt at modtage levering af varer, der kommer med diesel biler.- Det er en naturlig udvikling, at vi speeder op i udrulningsprocessen, når kunderne anderkender det unikke ved konceptet og hele tiden efterspørger, at vi kan håndtere flere butikker og nye geografiske områder. Vi har en stor opgave i at vokse hurtigt, men det skal ske i et tempo hvor vi bevarer fokus, og er tro mod Citylogistik konceptet, siger bestyrelsesformand i Citylogistik, Steen Kristiansen.I årets første kvartal regner Citylogistik med at åbne filialer i flere byer i Danmark og søger derfor chauffører, lagerfolk til Storkøbenhavn, Trekantsområdet og Aarhus.


Ideen med Citylogistik er at samle forsendelser til modtagere i byernes midte et centralt sted uden for byen - og derefter køre dem frem til modtagerne, hvilket sker i dialog med modtagerne. Dermed kan transporterne optimeres og udføres med færre biler. Hos Citylogistik er målet CO2-neutral transport ferm til modtagerne - eksempelvis med el-drevne biler.
Klik venligst

© Copyright 2018 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Bekendtgørelse om havneforordningen er sendt i høring
- Færgerederier er tilfredse med dom over statsstøtten til Femern-forbindelsen
- EU-Domstolen har giver rederier ret i klage over støtte til Femern-forbindelsen
- Østrig hæver vejafgifterne med 2,2 procent
- Vognmand i Vojens har fået ny påhængsvogn
- SMS’er under kørsel kan give klip i kørekortet
- Grøn transport er i fokus på forårets transpormesse
- Vejdirektoratet tester smallere vognbaner
- Transportiværksætter er gået konkurs
- Kurervirksomhed i Kalundborg er kørt en tur i Skifteretten
- Slamsugeren ruller ud på tre-akslet Volvo-chassis
- Pacton har leveret den første 32 tons XL-godkendte gardinsættevogn

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst