Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

It-virksomhed udvider med ny afdeling i Padborg

Mandag 11. september 2017 kl: 10:40
Share  


Af: Redaktionen

Nyt kontor og nye medarbejdere i Padborg skal bringe Multi:IT tættere på kunder og samarbejdspartnere i transportbranchen. Virksomheden åbner 1. oktober en ny afdeling i grænsebyen


Anne Thyssen, der hidtil har været salgschef hos transportorganisationen ITD, bliver leder af det nye kontor, hvor funktionerne primært bliver salg og service af Multi:ITs produkter. 


Som leder af kontoret i Skanderborg ansættes Jeanett Schriver, som skal varetage projektledelse, udvikling og implementering af Multi:ITs hovedprodukt: Truckplanner.


- Truckplanner er et effektivt redskab for transportvirksomheder, og i samarbejde med vores kunder vil mit fokus være at sørge for et fleksibelt og lønsomt arbejdsværktøj, som kan ses direkte på bundlinjen, siger Jeanett Schriver, som kommer med en mangeårig erfaring indenfor erp-løsninger til transportbranchen og dermed har et godt udgangspunkt som rådgiver til procesoptimering af arbejdsgange.


- Padborg er centrum for transport- og logistikbranchen, derfor er det oplagt for Multi:IT at oprette et helt nyt kontor tæt på vores kunder og samarbejdspartnere. Jo tættere vi er på vores kunder, jo bedre kan vi implementere og yde support på vores mange spændende digitale løsninger, siger Michael Lunde, der er direktør hos Multi:IT, som også har planer om at kigge nærmere på det tyske marked. 


Med sig til Padborg tager M ulti:IT en række IT-løsninger såsom Truckplanner og Autotracking, der hjælper transportvirksomheder med at holde overblik, fordele opgaver og fakturereeffektivt. Derudover medbringer de også nye produkter som eksempelvis RansomCare, der sikrer effektiv beskyttelse mod malware og ransomware.
Klik venligst

© Copyright 2018 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Politiet åbner for eskorter af langsomtkørende køretøjer over Lillebæltsbroen
- Vognmænd forventer stigende omsætning
- Særtransporterne er ikke afmærket godt nok
- Transportbranchedirektør spørger til 11 kg
- Vejdirektoratet slukker lyset på udvalgte motorvejstavler
- Kranen er fjernstyret fra overfladen
- Opbygger er klar til at montere nye kraner med tandstangsdrejning
- Fagforening fik 16 millioner kroner hjem i arbejdsskadesager
- Faglige sager udløste betaling på godt to millioner kroner
- MAN’s filial i Aalborg har fået ny driftsleder
- Transportvirksomhed køber 19 nye tankvogne
- Trailerudlejer sætter kræfter ind på digital udvikling

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst