Klik venligst

  
Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

It-virksomhed udvider med ny afdeling i Padborg

Mandag 11. september 2017 kl: 10:40
Share  


Af: Redaktionen

Nyt kontor og nye medarbejdere i Padborg skal bringe Multi:IT tættere på kunder og samarbejdspartnere i transportbranchen. Virksomheden åbner 1. oktober en ny afdeling i grænsebyen


Anne Thyssen, der hidtil har været salgschef hos transportorganisationen ITD, bliver leder af det nye kontor, hvor funktionerne primært bliver salg og service af Multi:ITs produkter. 


Som leder af kontoret i Skanderborg ansættes Jeanett Schriver, som skal varetage projektledelse, udvikling og implementering af Multi:ITs hovedprodukt: Truckplanner.


- Truckplanner er et effektivt redskab for transportvirksomheder, og i samarbejde med vores kunder vil mit fokus være at sørge for et fleksibelt og lønsomt arbejdsværktøj, som kan ses direkte på bundlinjen, siger Jeanett Schriver, som kommer med en mangeårig erfaring indenfor erp-løsninger til transportbranchen og dermed har et godt udgangspunkt som rådgiver til procesoptimering af arbejdsgange.


- Padborg er centrum for transport- og logistikbranchen, derfor er det oplagt for Multi:IT at oprette et helt nyt kontor tæt på vores kunder og samarbejdspartnere. Jo tættere vi er på vores kunder, jo bedre kan vi implementere og yde support på vores mange spændende digitale løsninger, siger Michael Lunde, der er direktør hos Multi:IT, som også har planer om at kigge nærmere på det tyske marked. 


Med sig til Padborg tager M ulti:IT en række IT-løsninger såsom Truckplanner og Autotracking, der hjælper transportvirksomheder med at holde overblik, fordele opgaver og fakturereeffektivt. Derudover medbringer de også nye produkter som eksempelvis RansomCare, der sikrer effektiv beskyttelse mod malware og ransomware.
Klik venligst

© Copyright 2017 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- DAF har fået titlen som Truck of the Year
- Politiet efterlyser lastbil og flere vidner til påkørsel
- Færdselsstyrelsen tager på flere kontrolbesøg
- Hedensted-vognmand tager effektivt fat med ny kran med flyjib
- ITD ønsker brugbare og fair regler for kombinerede transporter
- Vognmand på Fyn har fået nye gardintrailere
- Danske vognmænd mister transportarbejde til udenlandske konkurrenter
- Transportorganisation advarer mod tidsbegrænset parkering på rastepladser
- Chaufføren manglede kørekort til påhængsvogn
- Varebilen har en kran bagi
- Bilister kommer på briksen
- Lovbrud kommer til at koste mere

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst

Klik venligst