Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Storebæltsforbindelsen bliver forseglet

Fredag 7. juli 2017 kl: 07:59
Af: Redaktionen

Sne, frost, vand og salt slider på asfaltbelægninger - også på broer. Derfor forsegler Sund & Bælt belægningen på Vestbroen hen over sommeren. Det forlænger vejens og broens levetid

Storebæltsforbindelsen bliver forseglet
Jo ældre asfalt bliver, des mere sårbar bliver den over for frost og vådt vejr. Asfaltbelægningen på Vestbroen er over 20 år, og der er områder på vejbanen med begyndende stentab og udtørring. Med forseglingen af Vestbroen tilføres nyt bindemiddel og materiale, og vejbanen beskyttes mod yderligere stentab. På den måde forlænger Sund & Bælt vejbanens - og broens - levetid og øger trafiksikkerheden for bilisterne.


Vedligehold til tiden
Da Storebæltsforbindelsen står i et hårdt miljø, hvor saltvand, regn og vind har frit spil, er vedligehold en stor opgave og en væsentlig udgift på budgettet. Sund & Bælt ser hele tiden på, hvordan man bedst vedligeholder de store forbindelser med de laveste omkostninger.


- Når man har med et anlæg som Storebæltsforbindelsen at gøre, er løbende vedligehold nødvendig for på sigt at forlænge anlæggets levetid. Hvis vi for eksempel ikke vedligeholder vejbanen, så kan resultatet blive store og kostbare reparationer på asfaltbelægningen. Derfor er det nødvendigt, at vi vedligeholder vejbanen i tide, inden det bliver dyrt, siger Per Attrup, der er driftsleder i Sund & Bælt.


Vejarbejdet vil blive gennemført i aften- og nattetimerne fra mandag 10. juli klokken 18 til fredag 14. juli klokken 8 og fra mandag 17. juli klokken 18 til fredag 21. juli klokken 8. Under arbejdet vil der være dobbeltrettet trafik i modsatte vejbane og en hastighedsbegrænsning på 80 km/t.


- Det er vigtigt for os, at vi generer trafikken mindst muligt. Derfor gør vi os umage med at lægge arbejdet i tidsrum, hvor trafiktallene er lave. Typisk vil vores arbejde derfor foregå i aften- og nattetimerne, hvor de fleste er kommet hjem fra arbejde, siger Per Attrup.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Transportvirksomhed i Roskilde er endt i skifteretten
- Chaufførmangel blokerer for udvidelser hos halvdelen af Europas vognmænd
- Dårlige bremser førte til betinget frakendelse af førerretten
- Sværlasttraileren tog en med som let last
- Vognmand fik sin nye vogn leveret på Lundevej
- Frederikshavn Havn kommer under kommunens ledelse
- Fire-akslet trailer kan tage to containere på en gang
- Vognmand fra Stenlille har fået en stor Volvo
- Transportvirksomhed i Horsens er kørt i Skifteretten
- Konkursramt transportvirksomhed i Glostrup havde 30 medarbejdere
- Transportfirma i Tilst kørte i knap tre år
- Ny elektrisk motor er en del af større batteri-elektrisk lastbilprogram

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst