Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Tog skal have nye Wi-Fy-systemer

Onsdag 17. maj 2017 kl: 09:58
Share  


Af: Redaktionen

DSB har sendt næste generation af Wi-Fi-udstyr til sine tog i udbud. Ifølge DSB er de rejsende meget tilfredse med, der er Wi-Fi i de fleste af DSB’s tog, der gør det muligt at udnytte rejsetiden effektivt. Men kunderne melder også tilbage, at der er problemer med at opnå en tilfredsstillende dækning flere steder i landet


Derfor skal en række initiativer sikre fremtidens internet- og mobildækning i togene, så den bliver tidssvarende og opfylder kundernes behov.


- Vores målsætning er, at kunderne får mulighed for at ændre rejsetid til arbejdstid, siger chef for DSB Produkt Aske Wieth-Knudsen.


Den næste generation af Wi-Fi i DSB’s tog får signal fra alle teleselskabernes mobilnetværk langs jernbanen samtidig. Det giver de rejsende i togene bedre dækning og større kapacitet.


Der er ikke noget krav, om kunderne har et abonnement hos et bestemt teleselskab for at få adgang til DSB’s Wi-Fi, der er uændret gratis for alle.


Med den næste generation af Wi-Fi får DSB desuden mulighed for at tilpasse kapaciteten til specifikke behov - eksempelvis mail frem for streaming, så kunderne har mulighed for at arbejde i toget.


DSB forventer, at det næste generation af Wi-Fi er installeret i alle tog inden udgangen af 2019.Sideløbende med installationen af ny Wi-Fi-teknik vil DSB og teleselskaberne samarbejde om at installere signalforstærkere i togene, så signalerne bedre kan trænge ind i togene. Derudover vil der ske en udbygning af Banedanmarks mastenetværk langs det statslige jernbanenet. Teleselskaberne - det er TDC Group, Telenor, Telia og 3 - vil sikre dækning med nye antenner i disse master.
Klik venligst

© Copyright 2017 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Landdistrikter advarer mod at nedlægge busruter
- Nordjyske banestrækninger får flere tog
- Svenske togvogne skal have trådløst internet
- Lufthavn på Djursland har høje forventninger til billetsalget på Prag-rute
- Kinesisk tog-producent lancerer skinneløst letbanetog
- Polske el-busser skal køre i Norditalien
- Tysk offentlig høring af Femern Bælt-forbindelsen er afsluttet
- 736 bilister kørte for hurtigt forbi vejarbejde
- Nordjyske Jernbaner er straks klar til at køre fra Skagen til Skørping
- Volvo Personbiler bliver helt elektriske
- 82-årig mand opholdt sig på skinnerne og blev ramt af et tog
- Britere foretrækker taxi-chauffører frem for førerløse biler

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst

Klik venligst