Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Skolebuskortberegner vandt pris

Tirsdag 16. maj 2017 kl: 12:29
Share  


Af: Redaktionen

Hjørring Kommune var i rampelyset, da ”Skolebuskortberegneren” vandt Geodataprisen i Kødbyen i København. Kommunens skolebuskortberegner gør det nemt for forældre at se, om deres børn er berettiget til et gratis skolebuskort, samtidig med at medarbejdere på skoler og forvaltningen oplever en forbedret arbejdsgang

Idéen til skolebuskortberegneren opstod, da Hjørring Kommune gerne ville give borgerne mulighed for på en nemmere og mere smidig måde, at finde ud af, om deres barn var berettiget til gratis skolebuskort.


Ifølge Doris Jytte Thomsen, der er administrativ medarbejder i Ledelsessekretariatet, Børne- og Undervisningsforvaltningen i Hjørring Kommune, er løsningen udviklet og implementeret som et samarbejde imellem Team Skolekørsel ved Børne- og undervisningsforvaltningen, GIS-funktionen samt den centrale digitaliseringsfunktion i Hjørring Kommune. 


- Skolebuskortberegneren er en webbaseret brugervenlig løsning, der guider borgeren igennem hele processen med at få et skolebuskort. Forældre kan med tre simple trin med det samme se, om de er berettiget til et skolebuskort og begrundelsen for dette, siger Jakob Schou Pedersen der er udviklingskonsulent i Innovation og Digitalisering i Hjørring Kommune. 


Prisen, som Hjørring Kommune modtog for skolebuskortberegneren, bliver uddelt af Geoforum, hvor juryen bag prisuddelingen lagde vægt på gennemsigtigheden og enkeltheden, som helt centrale årsager til at skolebuskortberegneren vandt prisen. 


Klik venligst

© Copyright 2018 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Miljøvenligt delebilskoncept ruller ud i Silkeborg
- Elever fra Vejen Business College hjælper Sydtrafik
- Trafikselskaber vil undersøge sig selv
- Busselskab i Hjørring er gået konkurs
- Lillehammer får to svenske el-busser
- Politiet vil stoppe uopmærksomme trafikanter
- 55 af 58 vilkår fra december er opfyldt
- EU-Kommissionen lægger den tredie vejpakke frem
- Taxiselskab præsenterer regnskab med overskud
- Arriva vinder NT’s kvalitetspris for tredje år i træk
- Kampagne sætter fokus på respektfuld adfærd over for billetkontrollører
- Hospital i Køge tester førerløs bus

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst