Klik venligst  
Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

SAS har fundet en afløser for Jet Time

Fredag 24. marts 2017 kl: 09:09
Share  


Af: Redaktionen

Som erstatning for Jet Time, der i efteråret fløj ind i økonomiske vanskeligheder, har SAS indgået aftale med Regional Jet OÜ, der fra august vil operere fire fly af typen ATR72-600 for SAS. Regional Jet OÜ vil primært operere ruter til og fra København med fire ATR72-600

De øvrige flyvninger, som Jet Time fløj for SAS, vil blive løst ved at reducere trafikken og omfordele den eksisterende kapacitet til andre flytyper.


- Vi har fundet den rette partner til at overtage flyvningerne for Jet Time. Vi kender Regional Jet OÜ som en dygtig og pålidelig partner, der vil bidrage til SAS' strategi inden for wetlease. Vi ser frem til samarbejdet, siger Mikael Wångdahl, der er VP Ekstern produktion i SAS.


Siden november 2016, hvor aftalen med Jet Time blev opsagt, er der blevet arbejdet med at finde en ny wet lease-operatør til at flyve ATR-produktion.
En række selskaber har givet bud på at få kontrakten med SAS. Alle selskaber er undervejs i processen blevet evalueret og blandt andet vurderet på deres nuværende processer.


Valget af Regional Jet OÜ er sket ud fra en række parametre, hvor der eksempelvis er foretaget audit af SAS Quality and Compliance monitoring med meget gode resultater.


Aftalen med Regional Jet OÜ løber over seks år, men kan opsiges efter tre. De fire ATR72-600, som skal flyve for SAS, er alle SAS-branded og vil primært blive bemandet med besætninger baseret i København på lokale overenskomster. Regional Jet OÜ blev grundlagt i 2015 som en uafhængig produktionsplatform, der leverer wet lease ydelser til andre selskaber. Firmaet er ejet af Nordic Aviation Group (Nordica) og LOT Polish Airlines (LOT). I dag opererer de tre fly for LOT og fem fly for Nordica og vil således udvide sin flåde med fire fly til at operere for SAS.  
Klik venligst

© Copyright 2018 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Dansk Erhverv bakker op om vækstteam for logistik og handel
- Nyt vækstteam skal sætte fokus på vækst i handels- og logistikerhvervene
- Metaltræthed er en sandsynlig årsag til motorhavari på amerikansk fly
- Flyselskab på en stor ø køber sig ind i andet ø-selskab
- Speditonsvirksomhed skifter ud i toppen
- Femern-forbindelse vil styrke Københavns Lufthavns konkurrencekraft
- Norsk flyselskab har fløjet med fire millioner passagerer mellem Aalborg og København
- - Interessen illustrerer bæredygtighed og potentiale i forretningen
- Ejeren af British Airways vil købe norsk flyselskab
- SAS bestiller 50 nye fly
- Minister vil have hjælp til at forbedre arbejdsmiljøregler
- Fart på de spanske ruter i påsken

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst