Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

SAS har fundet en afløser for Jet Time

Fredag 24. marts 2017 kl: 09:09
Share  


Af: Redaktionen

Som erstatning for Jet Time, der i efteråret fløj ind i økonomiske vanskeligheder, har SAS indgået aftale med Regional Jet OÜ, der fra august vil operere fire fly af typen ATR72-600 for SAS. Regional Jet OÜ vil primært operere ruter til og fra København med fire ATR72-600

De øvrige flyvninger, som Jet Time fløj for SAS, vil blive løst ved at reducere trafikken og omfordele den eksisterende kapacitet til andre flytyper.


- Vi har fundet den rette partner til at overtage flyvningerne for Jet Time. Vi kender Regional Jet OÜ som en dygtig og pålidelig partner, der vil bidrage til SAS' strategi inden for wetlease. Vi ser frem til samarbejdet, siger Mikael Wångdahl, der er VP Ekstern produktion i SAS.


Siden november 2016, hvor aftalen med Jet Time blev opsagt, er der blevet arbejdet med at finde en ny wet lease-operatør til at flyve ATR-produktion.
En række selskaber har givet bud på at få kontrakten med SAS. Alle selskaber er undervejs i processen blevet evalueret og blandt andet vurderet på deres nuværende processer.


Valget af Regional Jet OÜ er sket ud fra en række parametre, hvor der eksempelvis er foretaget audit af SAS Quality and Compliance monitoring med meget gode resultater.


Aftalen med Regional Jet OÜ løber over seks år, men kan opsiges efter tre. De fire ATR72-600, som skal flyve for SAS, er alle SAS-branded og vil primært blive bemandet med besætninger baseret i København på lokale overenskomster. Regional Jet OÜ blev grundlagt i 2015 som en uafhængig produktionsplatform, der leverer wet lease ydelser til andre selskaber. Firmaet er ejet af Nordic Aviation Group (Nordica) og LOT Polish Airlines (LOT). I dag opererer de tre fly for LOT og fem fly for Nordica og vil således udvide sin flåde med fire fly til at operere for SAS.  
Klik venligst

© Copyright 2018 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skandinavisk flyselskab åbner rute til Hong kong fra København
- København og Aqaba får direkte flyrute
- Aalborg-Barcelona bliver helårsrute
- Norsk flyselskab flyver flere afgange fra Aalborg til vinter
- Aarhus Airport fløj højere end ventet - men stadig med røde tal
- Aalborg Lufthavn havde den hidtil bedste maj
- Aalborg Universitet er vært for Trafikdage 2018
- Tysk transportkoncern kører fortsat frem i Norden
- Flyrute mellem Aalborg og Barcelona bliver til helårsrute
- Flere rejser med fly verden over
- Irsk lavprisflyselskab fløj med flere passagerer i april
- Sveriges regering giver 100 millioner kroner til udvikling af biobrændstof til fly

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst