Klik venligst

Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Göteborg får ny godslinie til Rotterdam

Fredag 4. november 2016 kl: 14:47
Af: Jesper Christensen

Det luxembourgske rederi CLdN, der blandt andet anløber Hirtshals på vej til Göteborg, har etableret en ny forbindelse fra den svenske storhavn. Forbindelsen, som vi har omtalt tidligere på grund af forbindelsen til Hirtshals, har to ugentlige afgange fra Logent Ports and Terminals i Göteborgs Hamn til Rotterdam i Holland

- Rotterdam er et vigtigt godsnav for mange svenske import- og exportvirksomheder. Nu findes yderligere et alternativ for at komme dertil, hvilket ligger på linie med vores ambition om hele tiden at udvikle fort linieudbud, siger Claes Sundmark, der er forretningsområdechef hos Göteborgs Hamn AB.


Göteborgs Hamn har cirka 130 direkte forbindelser til havne rundt om i verden. Ud over skibe, som går direkte til slutdestinationen har havnen også en regelmæssig trafik til andre store havne på kontinentet. Derfra kan man efterfølgende nå stort set hvilken som helst havn i verden.


Det meste af den last, som rederiet CLdN håndtere, går til Frankrig, som er rederiets største marked. Men en stor del går også til andre dele af Europa - eksemelpvis Belgien, Spanien, Portugal, Tyskland og Italien.


- Vores styrke som ro/ro-rederi er frekvensen og den hurtige transporttid fra dør til dør. Rotterdam er en veldigt godt hub, da man derfra hurtigt kan nå ud til øvrige dele af Europs med tog, lastbil og andre skibsruter, siger Emil Holmgren, der er linierepresentant for CLdN.


Satsningen på den nye linie betyder, at CLdN har fem afgange hver uge fra ro/ro-terminalen Logent Ports and Terminals i Göteborg, to til Rotterdam og tre til Zeebrugge.


- Vi kommer endda til at kunne tilbyde en øget frekvens til Hirtshals i Danmark fra Göteborg, Zeebrugge og Rotterdam. Samtidig har vi også startet en jernbaneforbindelse mellem Zeebrugge i Belgien og Lyon i Frankrig. Det handler for os meget om, at vi lige nu ser positivt på fremtiden, siger Emil Holmgren.

  • Ro/ro står for roll on/roll off og er trailere og andet kørende gods, der fragtes med fragtfærger i rutenet
  • CLdN (Compagnie Luxembourgeoise d’Navigation) er en søfragt og hamvekoncern, som også tilbyder landlogistik. CLdN har anløbet Göteborg siden 1999




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Rederikoncern fragtede mere gods og flere passagerer i april
- Aalborg-virksomhed kører ud med syv-akslet vogntog
- Vejdirektoratet vil teste støjreducerende asfalt fire steder i landet
- Politiet kontrollerede 130 tunge køretøjer - halvdelen udenlandske - og skrev 39 sager
- Vognmand er daffet hjem til Herfølge med fire-akslet asfalttiptrailer
- Fejedreng blev lastvognsmekaniker - og vinder af pris
- Fribredden over Lillebælt bliver reduceret et par uger i maj
- Vognmand tog to-akslet trækker med sig til Møn
- Tiderne skifter - maskiner i Limfjordshavn skifter til el
- Nyt samarbejde skal hjælpe flere tunge el-køretøjer ud på vejene
- Landets veje lægger asfalt til mange køer
- En tredie færge over Øresund sejler mod en elektrisk fremtid

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst