Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Transportministeren besøger Aabenraa Kommune

Fredag 24. juni 2016 kl: 09:44
Af: Redaktionen

Transportminister Hans Christian Schmidt (V) besøger Aabenraa mandag 27. juni for at se på en løsning for modulvogntog og tilkørsels-/frakørselsramper ved motorvejen ved Bodum nord for den sønderjyske by

Transportminister Hans Christian Schmidt har taget imod en invitation fra Aabenraa Kommunes borgmester Thomas Andresen (V) og virksomheden Abena, der er kendt for at producere og levere eksempelvis plastposer og -sække, forskellige papirprodukter og bleer til små og store, til at komme til Aabenraa og blandt andet drøfte mulighederne for en ny til- og frakørsel til motorvejen ved Bodum.
 

Virksomhederne i den nordlige del af Aabenraa og i Rødekro har i dag problemer med at komme til at gøre brug af de såkaldte modulvogntog - lastbiler med påhængsvogne eller trailere, der har en samlet længde på op til 25,25 meter.
 

- Flere af virksomhederne i erhvervsområderne ved motorvej E45, herunder Abena, har et stigende behov for at kunne benytte modulvogntog. Det kan de ikke i dag med det nuværende tilslutningsanlæg ved afkørsel 70. Det giver store udfordringer. Desuden oplever vi i myldretiden opstuvning af trafik på motorvejen, hvilket forstærkes efterhånden, som der skabes flere arbejdspladser blandt andet ved sygehuset. Derfor har vi inviteret ministeren, siger borgmester Thomas Andresen.
 

Ministeren er inviteret til møde med de to Abena-direktører Arne Terp-Nielsen og Jens Rønn og med borgmester Thomas Andresen. 




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Frederikshavn Havn kommer under kommunens ledelse
- Fire-akslet trailer kan tage to containere på en gang
- Vognmand fra Stenlille har fået en stor Volvo
- Transportvirksomhed i Horsens er kørt i Skifteretten
- Konkursramt transportvirksomhed i Glostrup havde 30 medarbejdere
- Transportfirma i Tilst kørte i knap tre år
- Ny elektrisk motor er en del af større batteri-elektrisk lastbilprogram
- Politiet tilbageholdt lastbil i Kalundborg
- Havn på Djursland nåede rekordomsætning for femte år i træk
- En plus en plus en plus en - bliver et 34 meter langt vogntog
- Vognmand fra Brylle hentede påhængsvogn til veksellad i Hedensted
- Tysk-italiensk joint venture har fået ok fra konkurrencemyndighederne

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst