Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Irsk selskab køber hovedparten af de danske Shell-tankstationer

Tirsdag 29. marts 2016 kl: 11:42
Af: Redaktionen

DCC Holding A/S, der er irskejet og en af Danmarks store energivirksomheder, har købt 205 danske servicestationer, der vil blive drevet videre under Shell-navnet. Aftalen, der skal godkendes af konkurrencemyndighederne, omfatter også Shell’s brændstofsalg til erhvervsmarkedet og salg af flybrændstof til danske lufthavne


Med opkøbet udbygger DCC Holding A/S sin tilstedeværelse på det danske energimarkedet og bliver en af de førende brændstofleverandører til private, erhvervslivet, og marineindustrien i Danmark. Opkøbet omfatter også Shells kortforretning inklusiv euroShell-kort og salget af flybrændstof til lokale og internationale flyselskaber i danske lufthavne.


- Købet af det omfattende stationsnetværk, som vi driver videre under Shell-skallen, og Shells erhvervsforretninger udbygger markant vores forretning i Danmark. Vi bliver nu en af de førende energivirksomheder her i landet. Opkøbet afspejler vores irske moderselskabs strategi om at udbygge tilstedeværelsen på markedet for servicestationer i Europa og bygger videre på nylige opkøb af stationsnetværk i både Sverige og Frankrig, siger Christian Heise, der er administrerende direktør i DCC Holding A/S og DCC Energi.


Aftalen er indgået med Couche-Tard og er led i det samlede salg af Shell’s danske forretning. DCC Holding A/S’ opkøb skal endeligt godkendes af konkurrencemyndighederne og overtagelsen forventes gennemført i 4. kvartal 2016. Frem til at overtagelsen er gennemført, vil salg af Shells kvalitetsprodukter og driften af servicestationerne fortsætte som hidtil.


DCC Holding A/S trådte ind på det danske energimarked i 2009 med opkøbet af dele af Shells danske forretning. I dag driver DCC Holding A/S en stor energiforretning via salgsselskabet DCC Energi, der sælger brændstof, fyringsolie, smøremidler, naturgas, el, kul og træpiller til over 60.000 kunder i Danmark. Med købet af endnu en stor del af Shell-forretningen bliver DCC Energi hovedleverandør af Shells produkter herhjemme.


DCC Holding A/S er ejet af irske DCC Energy, den førende forhandler af olie og LPG produkter i Europa.  


Om DCC Holding A/S
  • DCC Holding A/S er ejet af irske DCC Energy Limited - en division under DCC plc., som er en international koncern, der sælger, servicerer, markedsfører og distribuerer bl.a. energiprodukter til hele Europa. Koncernen har hovedsæde i Dublin og har fire divisioner: DCC Energy, DCC Technology, DCC Healthcare og DCC Environmental. DCC plc. beskæftiger 11.000 medarbejdere i 14 lande og omsatte i seneste regnskabsår (marts 2015) for 10,6 mia. pund. DCC plc er noteret på børsen i London og er del af FTSE 100 Index.
  • I Danmark ejer DCC Holding A/S salgsselskabet DCC Energi, der sælger og markedsfører energiprodukter som fyringsolie, diesel, smøremidler, naturgas, el, kul, og træpiller til 60.000 kunder. DCC Energi handler med private forbrugere, landbruget, industrien og marinekunder i hele Danmark
  • DCC Energi er et uafhængigt selskab på det danske energimarked. DCC Energi har hovedkontor i Nærum nord for København og omsætter årligt for ca. 3,5 milliarder kroner og har omkring 85 ansatte. 




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Tip-trailer har automatisk rullepressenning
- Vognmand i Herlufmagle har fået ny fire-akslet trækker med kraftig kran
- Havn ved Elben startede året med fremgang
- Lokale lastbiler og produktionsvirksomheder i Sønderborgområdet skal være mindre CO2-belastende
- Vognmand i Kronjylland er endt i skifteretten i Aalborg
- EU-Kommissionen bekræfter, at Østrigs nord-syd begræsninger strider mod EU-lovgivning
- På vej nedad med tungt læst samler vogntoget energi til en fjerde tur
- Svensk Øresunds-havn får ny containerforbindelse
- Nummer 17 er nummet er ud af tre
- Amfetaminnetværk på Vestsjælland er blevet optrevlet - flere personer anholdt
- Vej på Lolland bliver udbygget
- Mange bilister kørte for stærkt forbi vejarbejdere

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst