Salg af tysk transportkoncern er blevet godkendt

Fredag 4. oktober 2024 kl: 11:23
Af: Redaktionen

I denne uge godkendte bestyrelsen i Deutsche Bahn AG salget af DB Schenker til den danske transportkoncern, DSV A/S. Samtidig godkendte det tyske transportministerium - Bundesministerium für Digitales und Verkehr - salget

Deutsche Bahn AG’s salg af DB Schenker til DSV A/S skal nu endeligt godkendes af de relevante konkurrencemyndigheder.Det ventes at ske i løbet af foråret næste år.


- Vi er meget glade for, at Deutsche Bahn har bekræftet, at deres to betingelser for at godkende salget af Schenker til DSV er opnået, siger Jens H. Lund, der er administrerende direktør i DSV.


- Det betyder, at vi kan fortsætte vores indsats for at være klar til at afslutte handlen i henhold til de aftalte planer. Vi takker Deutsche Bahn for professionelt at få os til dette stadie, og vi er glade for at kunne arbejde hen imod at skabe en førende global spiller inden for transport- og logistikindustrien, siger han videre.


DB Schenker har omkring 72.700 medarbejdere fordelt på 1.850 afdelinger i over 130 lande. 



Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.