Minibusselskab under tvangsopløsning i Næstved er endt i skifteretten

Fredag 20. september 2024 kl: 13:28
Af: Redaktionen

Skifteretten under Retten i Næstved har taget virksomheden KPT Minibusser ApS med CVR-nummer 42303097 under konkursbehandling. KPT Minibusser ApS, der blev etableret i 12. april 2021, blev fire uger før konkursen begæret tvangsopløst af Erhvervsstyrelsen

Statstidende oplyser videre, at KPT Minibusser ApS havde adresse på H.P.Hansens Plads i Slagelse er blevet taget under konkursbehandling på baggrund af en begæring, som Skifteretten modtog 11. september, og at Erhvervsstyrelsens anmodning om tvangsopløsning er dateret 20. august i år.


Advokat Fatma Yandim, der har adresse i Nygade i Næstved, er dupeget som kurator. Eventuel anmodning om valg af kurator og kreditorudvalg skal fremsættes skriftligt over for skifteretten senest tre uger efter bekendtgørelsen i Statstidende. Enhver, der har fordring eller andet krav mod skyldneren, opfordres at anmelde sit krav til boets kurator inden fire uger efter bekendtgørelsen i Statstidende opgjort pr. 18. september.


KPT Minibusser ApS med CVR-nummer 42303097 beskæftigede en enkelt medarbejder.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.