Taastrup-virksomhed er end i Sø- og Handelsrettens skifteret

Mandag 13. maj 2024 kl: 11:52
Af: Redaktionen

Statstidende skriver mandag, at Sø- og Handelsrettens skifteret har taget virksomheden Ata Transport ApS med CVR-nummer 41499613 under konkursbehandling. Ata Transport ApS, der drev virksomhed fra en adresse på Bygaden i Taastrup, blev etableret 6. juni 2020

Torsdag 18. april i år begærede Erhvervsstyrelsen selskabet opløst. Likvidator blev meldt ud mandag 29. april. Advokat Andreas Kærsgaard Mylin, der har adresse på Indiavej i København Ø, er udpeget som kurator. 


Der er ikke berammet møde til valg af kurator eller nedsættelse af kreditorudvalg. Begæring herom fra en fordringshaver skal fremsættes skriftligt overfor Sø- og Handelsrettens skifteret i Amaliegade i København inden tre uger efter bekendtgørelsen i Statstidende.  Enhver, der har en fordring eller andet krav mod skyldneren, opfordres til at anmelde sit krav til boets kurator opgjort pr. konkursdagen inden 4 uger efter bekendtgørelsen i Statstidende.
Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.