Produktspecialist i elektriske køretøjer skal styrke Renault Trucks

Onsdag 21. februar 2024 kl: 15:30
Af: Redaktionen

Renault Trucks i Danmark har fået en ny mand på holdet og får dermed styrket E-Tech kompetencerne. Under ledelse af Commercial Manager Claus Rieland skal Steffen Månsson varetage opgaver, som skal støtte både kunder og salgskolleger, når det handler om elektriske lette og mellemtunge køretøjer

Produktspecialist i elektriske køretøjer skal styrke Renault Trucks
(Illustration: Renault Trucks)
Steffen Månsson, der er 34 år og tiltrådte sit nye job 1. februar, er produktspecialist med E-Tech kompetencer efter en årrække som eksempelvis mekaniker hos Andersen & Martini og som teknisk konsulent hos FDM, hvor han blandt andet var specialist på el-køretøjer.


- Jeg glæder mig til at bruge min store erfaring inden for el-køretøjer og udvikle mine kompetencer sammen med mine nye kolleger hos Renault Trucks. Det bliver spændende at arbejde med de professionelle kunder efter at have serviceret BtC segmentet i mange år, siger Steffen Månsson, der har base hos Renault Trucks på Højager  Taastrup, men vil skulle rådgive Renault Trucks forhandlere i hele landet.
Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.