Rederidirektør forlader sin post efter to et halvt år

Tirsdag 20. februar 2024 kl: 13:32
Af: Redaktionen

Færgerederiet Scandlines' administrerede direktør, Carsten Nørland, har valgt at forlade sin post. På Linkedin skriver han, at det efter to et halvt år - og en meget succesfuld rejse inklusiv en forandring mod en ny mere positiv kultur i hele organisationen - er på tide, at han afslutter på en ordentlig måde og forfølger andre muligheder

Carsten Nørland overrækker stafetten til Scandlines’ vicedirektør (COO) Michael Guldmann Petersen, som bliver konstitueret som administrerende direktør, indtil Scandlines bestyrelse har fundet en ny administrerende direktør.


Carsten Nørland kom i 2021 til Scandlines fra en stilling som Senior Vice President International i bryggerikoncernen Royal Unibrew.


Han overtog posten som administrerende direktør efter Søren Poulsgaard Jensen.


Scandlines konstituerede administrerende direktør, Michael Guldmann Petersen, har været ansat i rederiet siden 2017. Siden 2018 har han været vicedirektør (COO - Chief Operating Officer) i rederiet og sidder i bestyrelsen for Scandlines Deutschland GmbH. 


Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.