Juleekspressen kører på Odense Letbane

Onsdag 6. december 2023 kl: 13:11
Af: Redaktionen

Juleekspressen kører på Odense Letbane

Juleekspressen, der er et nyt initiativ i Odense, kører i perioden 30. november til 26. december, består af to særligt dekorerede letbanetog. Begge Juleekspressens tog indgår i den almindelige køreplan. Dog vil de på søndage indgå som ekstra togsæt, der blander sig i den normale 15 minutters drift om søndagen

Kører man med Juleekspressen, har man mulighed for at samle interaktive pakker langs letbanestrækningen (lidt à la Pokémon GO).
Hver pakke giver et lod, som - hvis man er heldig - kan udløse en præmie, som man kan hente hos én af Juleekspressens sponsorer. I alt er der præmier for godt 70.000 kroner. For at deltage i spillet, skal man bruge kameraet på ens mobiltelefon.


Det er kun i Juleekspressen, at man kan samle pakker.


Sponsorer bag Juleekspressen
Ideen om Juleekspressen er skabt af Rosengårdcentret og centrets kreative bureau, The Unicorn.


For at omsætte ideen til virkelighed, er der samlet en kreds af sponsorer, som står bag Juleekspressen, og som hver især bidrager med præmier i det interaktive spil.


Sponsorerne bag Juleekspressen er:
  • Rosengårdcentret, Tarup Center, Odense Cityforening, Magasin, Hotel ODEON, Odense Håndbold, Visit Odense, JFM og Odense Letbane   
Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.