Minibusser opbygget i Litauen skal styrke dansk busforhandlers position

Onsdag 6. december 2023 kl: 12:59
Af: Redaktionen

Minibusser opbygget i Litauen skal styrke dansk busforhandlers position

Ejner Hessel A/S, som for et par måneder siden overtog Evobus Danmark A/S med import, salg og eftermarked af Mercedes-Benz- og Setra-busser, har fået forhandling minibusser fra Altas Auto. Dermed styrke selskabet sine busvirksomhed, der siden overtagelsen har heddet Hessel Bus A/S. Samarbejdet med Altas Auto er effektueret og er startet med fire varianter på det danske marked. Hos Hessel Bus forventer man, at samarbejdet vil forstærke virksomhedens position på det danske marked, da det er en vigtig brik i ambitionen om, at kunne levere flere persontransportløsninger til både det offentlige og private segment

Salget af minibusser i Danmark udgør cirka 500 - 600 enheder om året, og det marked ønsker Hessel Bus med den nye forhandling at være en del af.


Altas Auto er ifølge virksomhedens web-side partner med eksempelvis Mercedes-Benz og opbygger og indretter minibusser på basis af chassiser og rå busser fra Mercedes-Benz.


Interesserede kan læse mere om samarbejdet mellem Hessel Bus A/S og Altas Auto i decembernummeret af Magasinet Bus, der udkommer i ugen op til jul.


Interesserede kan bestille Magasinet Bus og få det på mail via dette link - klik her:
Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.