Lastbilcentral tager sværlasttrailer i city-udgave i brug

Onsdag 6. december 2023 kl: 11:40
Af: Redaktionen

Lastbilcentral tager sværlasttrailer i city-udgave i brug

Lastas i Hedensted har leveret en ny to-akslet Kel-Berg city sværlasttrailer med sider til Lastbilcentralen A/S, der har hjemsted i Ballerup nordvest for København

Om den nye to-akslede city sværlasttrailer:

Chassisopbygning:
  • Længdevanger opsvejst i I-profil af finkornstål med specielle forstærkninger 
  • Cyklistværn i begge sider

Ladopbygning:
  • Bund udført i 28 mm hårdtræsplanker
  • 1 stk. galvaniseret magasin for 12 stk. kæpstokke inkl. 12 stk. galvaniserede kæpstokke
  • 800 mm høje alu-sider ud ført i 25 mm alu-profiler med galvaniserede boltmonterede bundhængsler. Siderne er ens og har Kinnegrip-låse
  • 2-delt eloxeret alu-bagsmæk udført i 25 mm profiler med 1 stk. indbygget stanglås

Traileren, der har en indvendig længde på 11.100 mm, er leveret med to ni-tons luftaffjedrede aksler med tromlebremser. Færste aksel er med lift, mens anden aksel er med Tridec tvangsstyring med stang-system. Traileren har en tilladt totalvægt på 35.000 kg.


Den nye trailer er leveret af Anders K. Larsen fra Lastas Trucks Danmark A/S.


Lastbilcentralen A/S, der blev grundlagt i 1903, har hovedsæde i Ballerup nordvest for København beskæftiger sig eksempelvis med løft og flytning af skulpturer eller kunst, transport af alle typer containere herunder affalds- og skibscontainere, montering og afmontering af skurbyer fra start til slut, entreprenørkørsel med eksempelvis entreprenørmateriel, bygge- og vej materialer samt bortskaffelse af ren såvel som forurenet jord, samt brokker fra nedrivning.
Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.