Høje buldrelyde vakte politiets interesse

Mandag 20. november 2023 kl: 12:02
Af: Redaktionen

Høje buldrelyde vakte politiets interesse

Torsdag 9. november blev et polsk registreret sættevognstog, der kom kørende i retning mod Hamburg ad Bundes Auto Bahn A 30 ved Bissendorf i det nordvestlige Tyskland, vinket ind til siden. Grunden var, at politiet havde hørt høje buldrelyde fra vogntoget, da det kørte forbi autobahn-politistationen ved Bissendorf, hvor politifolkene opholdt sig

Høje buldrelyde vakte politiets interesse
Da politiet havde fået standset det polske vogntog fandt de hurtigt ud af, hvor buldrelydende var kommet fra - 10 ud af 10 hjulmøtrikker på det ene hjul på den bagerste aksel på sættevognen var løse - og havde været det i et stykke tid, da både møtrikker, hjulbolte og fælge var kraftigt påvirkede af de massive kræfter, hjul bliver udsat for under kørsel.


Politiet bemærkede også, at bremseskiverne på den anden side var meget slidte, og at tre dæk på vogntoget var slidt helt ned.


De løse hjulmøtrikker, beskadigede hjulbolte og fælg, de slidte bremseskiver og nedslidte dæk betød, at vogntoget ikke fik lov ti at fortsætte. 


Politiet har indledt en sag mod chaufføren af sættevognstoget og ejeren af køretøjet.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.