Grovvareleverandør markede 175 års-jubilæum med nyt vogntog foran Sønderborg Slot

Mandag 13. november 2023 kl: 12:16
Af: Redaktionen

Grovvareleverandør markede 175 års-jubilæum med nyt vogntog foran Sønderborg Slot

Da Brdr. Ewers A/S, der er leverandør af grovvarer og andre produkter til landbruget, i forrige uge fyldte 175 år, var indgangen til receptionen på Sønderborg Slot markeret med en ny-leveret Hiab-kran monteret på et syv-akslet vogntog med en fire-akslet Volvo FH540 med tripple-bogie koblet for en tre-akslet påhængsvogn

Hiab-kranen - en Hiab X-HiPro 232 E-4 XSD - der er solgt og leveret af opbyggervirksomheden Sawo's afdeling i Kolding, har fire hydrauliske udskud, der giver en rækkevidde på 12,8 meter. Kranen har siddenock inklusiv radiostyring af støttebensventil og har XS Drive radiostyring med seks manøvrehåndtag. 


Brdr. Ewers A/S, der er leverandør af grovvarer og andre produkter til landbruget, drives i dag af femte generation - og sjette generation er på vej ind i det sønderjyske firma, der har hovedsæde i Sønderborg. Selskabet har derudover afdelinger flere steder i Jylland, på Fyn og på Sjælland.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.