65-årig mand kørte ind i parkeret lastbil

Mandag 25. september 2023 kl: 15:05
Af: Redaktionen

Klokken lidt før fire søndag eftermiddag skete et alvorligt uheld på rastepladsen Torkilstrup på motorvejen mellem Roskilde og Holbæk. En 65-årig mand fra Holbæk kørte alene i sin bil på motorvejen mod vest, hvor han kørte af ved rastepladsen. Ifølge vidners forklaring fortsatte han ind på rastepladsen med uændret fart, hvor han ført kørte ind et skilt og herefter en parkeret lastbil


Bilen fik store skader, og den 65-årige blev klemt fast. Flere på stedet forsøgte at hjælpe den livløse mand. Da han blev reddet ud af bilen, blev der forsøgt genoplivning. Han blev hentet af lægehelikopteren, hvor lægen erklærede ham død.


Bilinspektøren blev tilkaldt til at undersøge uheldsstedet, mens første vognbane på motorvejen var afspærret med skiltevogn. Politiets indsatsleder var også på stedet, og flere forbipasserende fik påtaler for at filme uheldsstedet. 


Politipatruljen optog rapport og afhørte vidner. Politiet afventer nu bilinspektørens undersøgelser af uheldsstedet og de lægelige undersøgelser af den afdøde 65-årige for at forsøge at afklare årsagen til, at uheldet skete. 


Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at de pårørende er underrettet om dødsfaldet. Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.