Rekruttering blandt seniorer kan målrettes via web-side

Torsdag 8. juni 2023 kl: 12:45
Af: Redaktionen

Ny lovgivning giver bedre vilkår til pensionerede i job. Organisationen Dansk PersonTransport peger, at det via en web-side er også er blevet lettere at skabe kontakt til jobsøgende seniorer


Det er organisationen, Faglige Seniorer, som er en selvstændig organisation for fagbevægelsens seniormedlemmer, der har lanceret web-siden seniorjob.dk, hvor der i skrivende stund er oprettet 1.183 ledige stillinger målrettet seniorer.


Faglige Seniorer tæller godt 260.000 medlemmer fordelt på 600 seniorklubber og foreninger over hele landet.


DPT har i en lang periode arbejdet for dels at fremhæve de mange gode muligheder, der er for seniorer i busbranchen og dels forbedre de skattemæssige forhold for de ældre, der gerne vil tage en ekstra tørn for danskernes mobilitet.


- Vi er meget glade for Faglige Seniorers initiativ og vil opfordre alle vores medlemmer om at give sig til kende på jobportalen med de jobmuligheder de har, siger Michael Nielsen, der er administrerende direktør i Dansk PersonTransport.


Interesserede kan finde seniorjob.dk her:

Interesserede kan finde Faglige Seniorer her:

Interesserede kan læse mere om løn og pension her:

Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.