Solgt rederi bliver i koncernen

Mandag 20. marts 2023 kl: 12:33
Af: Redaktionen

A. P. Møller - Mærsk A/S har solgt Maersk Supply Service, der er en førende leverandør af globale offshore-marinetjenester og projektløsninger til energisektoren til A.P. Møller Holding. Med salget af Maersk Supply Service, der råder over en flåde på 36 skibe bemandet med godt 1.300 besætningsmedlemmer og støttet af omkring 300 onshore-medarbejdere verden over, har A. P. Møller - Mærsk A/S afsluttet frasalget af sine energirelaterede aktiviteter

Maersk Supply Service, der blev grundlagt i 1967, vil - hvis handlen bliver godkendt af konkurrencemyndighederne, fortsætte som et datterselskab under A.P. Møller Holding. 
 

Planen for Maersk Supply Service er, at selskabet over tid over tid skal udvikle sig til en førende offshore marinevirksomhed, der servicerer offshore vindindustrien.


Maersk Supply Service vil fortsætte under sit nuværende navn og vil bruge Maersk’s syvtakkede stjernelogo som en del af sit brand.


Handlen omfatter også et nyt og banebrydende vindinstallationsskib, som, når det er bygget og afleveret fra værftet, vil etablere Maersk Supply Service som en førende leverandør af offshore-tjenester til vindmølleindustrien.
Ind til handlen er godkendt, vil Maersk Supply Service fortætte uændret som en del af A. P. Møller - Mærsk A/S.
Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.