Odense er centralt placeret i driften

Tirsdag 31. januar 2023 kl: 10:19
Af: Redaktionen

Odense er centralt placeret i driften

For fire år siden søsatte man hos bus- og letbaneoperatøren, Keolis, en større udvidelse af driftsovervågningen i Odense, hvor man indlemmede de tre københavnske garager, Naverland, Stamholmen og Industriholmen, samt de tre sjællandske i Skibby, Helsinge og Slagelse. Det begyndte nytårsaften 2018 og var fra den første aften en succes

- både når man måler på antallet af bøder fra trafikselskabet Movia for for sent meldte/udgåede ture og forsinkelser. Men også for chaufførerne, som en betryggende sikkerhed for, at der altid var nogen med samme baggrund at komme i kontakt med. Indtil da havde man brugt Falck som et callcenter, hvor en medarbejder ud fra et action-card skulle prøve at guide chaufføren igennem et problem.


Interesserede kan læse hele artiklen om Keolis' driftsovervågning i Odense i Magasinet Bus 1 - 2023, som kan hentes her.














Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.