Klima-, Energi- og Forsyningsministeren har fået særlig rådgiver

Onsdag 18. januar 2023 kl: 11:32
Af: Redaktionen

Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet oplyser, at Rasmus Bønneland, der blandt andet har været politisk rådgiver i Venstre, er ansat som særlig rådgiver for Lars Aagaard (M), der er Klima-, Energi- og Forsyningsminister i SVM-Regeringen

Rasmus Bønneland skal som særlig rådgiver bistå klima-, energi- og forsyningsminister Lars Aagaard i det regeringspolitiske arbejde.


- Jeg er utrolig glad for, at Rasmus har takket ja til at komme med på holdet og blive særlig rådgiver for mig. Han er en både dygtig og omgængelig fyr. Rasmus har solid erfaring med politisk rådgivning fra både erhvervslivet og Christiansborg samt et stort kendskab til klima- og energiområdet. Han er god til finde brede løsninger, som mange kan se sig selv i, og han kommer til at hjælpe mig og regeringen med at gøre mål til konkret handling, siger Lars Aagaard.


Rasmus Bønneland kommer fra en stilling som direktør for public affairs i RadiusCPH, og han har tidligere været public affairs-chef i Dansk Energi. Han har også en baggrund som Lead Public Affairs Advisor i Ørsted samt en fortid som politisk rådgiver i Venstre.


Han er uddannet cand.scient.pol. fra Københavns Universitet og har en tillægsuddannelse fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.


Rasmus Bønneland tiltræder stillingen som særlig rådgiver for Lars Aagaard tirsdag 24. januar.


Om Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet:
I Klima-, Energi og Forsyningsministeriet arbejder for målet om at reducere udledningen af drivhusgasser med 70 procent i Danmark i 2030 og for et visionært, grønt lederskab både i Danmark og ude i verden.
Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.