Overnatningsted ved motorvej E45 får hotel i fem etager

Torsdag 24. november 2022 kl: 10:38
Af: Redaktionen

Overnatningsted ved motorvej E45 får hotel i fem etager

Når Recharge City - det nye nye store parkerings- og opladningscenter ved motorvej E45 mellem Horsens og Hedensted åbner i 2024 - bliver det med et Zleep Hotel bygget i fem etager med 164 værelser, lounge- og morgenmadsområde samt bar og reception

Det er resultatet af en aftale mellem Recharge City og Zleep Hotels. Med Zleep Hotels som første officielle samarbejdspartner begynder planerne at tegne sig for Recharge City som et attraktivt opholdssted for folk på farten, der både kan huse langturschauffører, der har brug for faciliteter til deres 45-timers hvil, men også turister og overnattende gæster i området. 


- Vi er meget stolte over, at et hotelbrand som Zleep Hotels ser et godt potentiale i at være en del af fremtidens parkerings- og opladningscenter. Vi er på mange måder en ny spiller på landkortet, som ønsker at gøre op med myter, fordomme og historier om rastepladser, og derfor har vi brug for stærke samarbejdspartnere, der kan være med til at løfte niveauet. Zleep Hotels er et perfekt match til vores forskellige målgrupper - langturschauffører, forretningsrejsende, turister og overnattende gæster, som er i området, siger Charlotte Ørnsvig, der er projektdirektør for Recharge City.


Hotel er med til at sætte nye standarder for langturschauffører
For Recharge City har det været afgørende at få en hotel-operatør med, som netop kan opfylde de behov, som langturschauffører har. Et overnatningstilbud, som fungerer nemt og sikkert, og hvor man hurtigt kan checke ind og ud til fornuftige priser.

 
- Det er klart, at vi med et hotel viser, at vi har planer om at ændre vilkårene for langturschauffører og muligheden for et ordentligt 45-timers hvil, som er EU-krav på de længere køreture. Det må være rimeligt, at chaufførerne tilbydes ordentlige forhold, og her går vi gerne forrest. Vi håber derfor på god opbakning fra hele branchen - chauffører, vognmænd fra ind- og udland samt transportorganisationer, så vi sammen kan løfte niveauet, siger Charlotte Ørnsvig.
Klik venligst

© Copyright 2023 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.