Kranproducent forbereder sig til lavere aktivitet

Tirsdag 22. november 2022 kl: 09:32
Share  


Af: Redaktionen

Kranproducenten HMF Group A/S forventer en lavere aktivitet næste år på baggrund af den høje usikkerhed i omverdenen, herunder risikoen for økonomisk tilbagegang. Derfor har HMF's ledelse besluttet at reducere antallet af medarbejdere med op imod 60

HMF mærker en tilbageholdenhed hos kunderne i transportbranchen, som peger på, at aktivitetsniveauet i 2023 vil blive lavere end det har været i år.


- Det er altid hårdt at sige farvel til dygtige og dedikerede medarbejdere, men som ansvarlig ledelse er det vores opgave at tilpasse omkostningerne til det forventede aktivitetsniveau, siger Mikkel Winther Andersen, der er administrerende direktør i HMF Group A/S, der har hovedsæde i Højbjerg i Aarhus sydlige del.
 

HMF understreger, at selskabet vil samarbejde med de lokale jobcentre i Østjylland for at sikre, at de berørte medarbejdere kommer bedst muligt videre og hurtigst muligt i nyt job.   


Mikkel Winther Andersen peger på, at fleksibilitet er en central faktor for en konjunkturfølsom virksomhed som HMF.


- Vi opererer i en volatil industri, hvor det går op og ned, og derfor skal vi hele tiden være klar til at tilpasse os. Dette gælder naturligvis også, når vi ser markedet gå op igen. Her skal vi også være klar til med kort varsel at øge aktiviteten igen, siger han.


HMF Group A/S beskæftigede i det seneste regnskabsår - 2021 - hvad der svarede til 520 fuldtidsansatte medarbejdere. Året inden var tallet 536.
Klik venligst

© Copyright 2023 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.