ARRANGØR AF FORÅRETS TRANSPORTMESSE:

Tilslutningen er stor

Tirsdag 25. oktober 2022 kl: 12:17
Af: Redaktionen

Opbakningen til den kommende transportmesse i Messecenter Herning - Transport 2023 - er ifølge arrangørerne stor. På nuværende tidspunkt har omkring 300 udstillere reserveret plads på transportmessen, som betegnes som Skandinaviens største fagmesse for transportbranchen, og som finder sted dagene 20-22. april i MCH Messecenter Herning

Hos MCH A/S glæder man sig over den brede interesse, der opleves fra alle grene af transportbranchen.
 

- Vi kan igen i år konstatere, at leverandører på tværs af branchen ønsker at være med på Transport-messen i Herning, og det gælder såvel danske som udenlandske. Standområderne rundt i messehallerne er allerede ved at være godt fyldte, og vi glæder os til at kunne præsentere en bredt funderet fagmesse for de besøgende, siger Lars Medom, der er projektleder i Salg hos MCH A/S.
 

Transport 2023 arrangeres af MCH Messecenter Herning i samarbejde med ATL - Transportens arbejdsgivere, AutoBranchen Danmark, Dansk PersonTransport, Danske Speditører, De Danske Bilimportører, DI Transport, DTL - Danske Vognmænd, Foreningen af Vognimportører i Danmark, ITD og 3F Transportgruppen.


Den seneste transportmesse i Herning - Transport 2021 - der fandt sted i efteråret 2021, blev ifølge MCH Messecenter Herning besøgt af i alt 23.681 mennesker.Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.