Tysk selskab sælger sine danske bus- og togaktiviteter

Onsdag 5. oktober 2022 kl: 15:06
Share  


Af: Redaktionen

Efter en lang salgsproces indgik Deutsche Bahn, der blandt andet ejer tog- og busoperatøren Arriva en aftale med investeringsfonden Mutares om, at Mutares køber Arriva's aktiviteter i Danmark og Serbien samt Arriva's bus-aktiviteter i Polen

Mutares overtager alle Arriva's aktiviteter i Danmark - det vil sige Arriva Bus, Arriva Tog, bybilerne fra Share Now og uddannelsescentret UCplus inklusiv alle medarbejdere. 


- Jeg er utrolig glad for, at vi nu er i mål med at finde en ny ejer til Arriva Danmark. Alle fire forretningsdivisioner - Bus, Tog, vores bybilsservice Share Now samt vores uddannelsescenter UCplus - indgår i den samlede handel, og med dette nye ejerskab kan vi nu igen fokusere på at styrke vores position i markedet, siger Arriva Danmark's administrerende direktør, Marianne Bøttger.


- Mutares er med deres ekspertise et rigtig godt match til den danske Arriva-forretning, så dette er en meget positiv og vigtig milepæl på vores videre rejse, siger hun videre.


Klik venligst

© Copyright 2023 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.