Kapitalfond sælger luftfragtvirksomhed

Fredag 30. september 2022 kl: 10:53
Share  


Af: Redaktionen

Virksomheden WFT - Worldwide Flight Services - bliver en del af den asiatiske SATS-koncern, da de hidtidige ejere, Cerberus Capital Management, har solgt deres ejerandele til SATS Ltd.

Handlen mellem SATS Ltd. og Cerberus Capital Management betyder, at WFT, der er en af verdens store aktører inden for håndtering af luftfragt, ground handling og tekniske tjenester i lufthavne i Europa og Amerika, sammen med SATS vil dække Europa, Amerika og Asien.


Transaktionen er vurderet til en virksomhedsværdi på 2,25 milliarder euro.
Transaktionen, der er underlagt sædvanlig lovgivning og SATS-aktionærernes godkendelse, forventes afsluttet 31. marts 2023.


Om WFS:
WFS blev grundlagt i 1984 og er verdens største udbyder af luftfragtlogistik og en af ​​de førende udbydere af ground handling og tekniske tjenester med en årlig omsætning på 1,8 milliarder euro. WFT har over 30.000 medarbejdere og betjener over 300 kunder i 164 større lufthavne i 18 lande på fem kontinenter. 

Om SATS:
SATS er Asiens førende leverandør af fødevareløsninger og gateway-tjenester. SATS’kunder omfatter flyselskaber, krydstogtsrederier, speditører, posttjenester og e-handelsvirksomheder. SATS er tilstede over 60 steder i 14 lande i Asien og Stillehavsområdet, Storbritannien og Mellemøsten. SATS har været noteret på Singapore Exchange siden maj 2000. 

Om Cerberus:
Kapitalfonden Cerberus blev grundlagt i 1992 og er en global leder inden for alternativ investering med cirka 60 milliarder dollar i aktiver på tværs af komplementære kredit-, private equity- og ejendomsstrategier
Klik venligst

© Copyright 2023 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.