Aarhus-virksomhed med speciale i projektlast bliver del af noget større

Fredag 5. august 2022 kl: 10:49
Af: Redaktionen

A.P. Møller - Mærsk A/S har fredag indgået en aftale om at købe Martin Bencher Group, der har hovedsæde i Aarhus og er specialiseret i projektlogistik med 31 kontorer i 23 lande med næsten 170 ansatte. A. P. Møller - Mærsk’s mål med købet af Martin Bencher Group er at styrke koncernens løsninger inden for ​​projektlogistik

Martin Bencher blev grundlagt i 1997 og har sit fokus på at designe end-to-end projektlogistikløsninger til kunder over hele verden. A.P. Møller Mærsk A/S fremhæver i forbindelse med aftalen, at Martin Bencher vil passe perfekt ind i koncernens strategi og vil styrke området for projektlogistik løsninger.
Falder købet endeligt på plads, vil Mærsk-koncernen introducere et nyt forretningsområde - Maersk Project Logistics. Projektlogistik er ikke et nyt område for Mærsk, da koncernen i forvejen har niche-kompetencer på området -  hovedsageligt i Europa og Nordamerika. 


Værdien af ​​transaktionen er oplyst til 61 millioner dollar - godt 443,5 millioner kroner - baseret på seneste årsregnskab fra Martin Bencher Group. 


Indtil alle betingelser og myndighedsgodkendelser er på plads, og transaktionen kan lukkes, forbliver Maersk og Martin Bencher Group to separate selskaber, der vil drive deres forretninger uafhængigt som normalt.


Klik venligst

© Copyright 2023 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.