ÆNDRING I BEKENDTGØRELSE OM CABOTAGEKØRSEL:

Virksomheder skal sikre, at chauffører får kendskab til rettigheder og forpligtigelser

Onsdag 6. juli 2022 kl: 10:07
Share  


Af: Redaktionen

Udstedelse af ny ændringsbekendtgørelse om vilkår for udførelse af cabotagekørsel, den indledende eller afsluttende vejstrækning af kombineret transport og ikke-bilateral international transport

Færdselsstyrelsen har udsted en ny bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om vilkår for udførelse af cabotagekørsel, den indledende eller afsluttende vejstrækning af kombineret transport og ikke-bilateral international transport
 

Der er foretaget en mindre ændring af bekendtgørelse om vilkår for udførelse af cabotagekørsel, den indledende eller afsluttende vejstrækning af kombineret transport og ikke-bilateral international transport som følge af EU's vejpakke, der blev vedtaget i juli 2020.  
 

Med ændringsbekendtgørelsen indsættes en ny paragraf 9 a, hvorved virksomhederne forpligtes til at sikre, at chaufføren får kendskab til sine rettigheder og forpligtigelser relateret til en udstationering.  
 

Bekendtgørelsen trådte i kraft fredag 1. juli 2022.


Klik venligst

© Copyright 2022 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.