Vognmand i Hørning slipper 500 heste løs i tre-akslet bogie-trækker

Tirsdag 5. juli 2022 kl: 11:53
Share  


Af: Redaktionen

Vognmand i Hørning slipper 500 heste løs i tre-akslet bogie-trækker

Volvo Truck Center Aarhus leverede fornyligt en ny hvidlakeret Volvo FH500 bogietrækker med sorte dekorationer til vognmand Kenneth Buhl i Hørning mellem Aarhus og Skanderborg

Den nye tre-akslede og fuldt luftaffjedrede Volvo FH, der har en turbocompound-motor på 500 hk, under Globetrotter XL-førerhuset, er blandt andet leveret med New York førerhuspakke, to køjer, deluxe sæder, forstærker og separat bashøjtaler, Work-remote, air-cooler, udsynspakke+ med indbygget blinkvinkelkamera i højre spejl og adaptive LED-forlygter.


Bilen er opbygget hos Volvo Truck Center i Aarhus med diverse lys/lygter/galje og special-fremstillet glat bagvæg på førerhuset.


Den er lakeret hos V. Frandsens Eftf ApS, plysset hos FIX Autopolstring, mens FRP skilte har stået for skrift og stafferinger.


Opbyggerteamet hos Volvo Truck Center i Aarhus har også stået for den endelige klargøring af den nye trækker, der er finansieret af Volvo Finans.


Bilen er solgt og leveret af Jacob Bøje fra Volvo Truck Center Aarhus.

Klik venligst

© Copyright 2022 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.