Tysk busproducent vil producere ebus-chassiser til verdensmarkedet - på polsk fabrik

Mandag 4. juli 2022 kl: 12:00
Share  


Af: Redaktionen

MAN Truck & Bus, der er kørt ud på gader og veje med den serieproducerede batteri-elektriske bus - MAN Lion’s City E, som vi her på Magasinet Bus havde fornøjelsen af at testkøre for halvandet år siden, er gået et stop videre på vejen mod en mere bæredygtig kollektiv transport. MAN Truck & Bus vil fremover tilbyde et eBus-chassis til interesserede kunder verden over

Med den nye mulighed kan opbyggere på de forskellige markeder bygge deres egne udgaver af el-busser op over MAN’s elektriske chassis, som allerede danner basis for ordre på over 1.000 MAN Lion’s City E-busser, hvoraf en del er i drift i Danmark - eksempelvis i Odder og Skanderborg i Jylland og i Hovedstadsområdet.


MAN Truck & Bus vil producere et byggerklart chassis på sin busfabrik i Starachowice, som også danner rammerne om MAN’ egen produktion af færdige batteri-elektriske busser.


Interesserede kan læse mere i Magasinet Bus 6 - 2022, der kan hentes her:Klik venligst

© Copyright 2022 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.