Fly fra norsk lavprisselskab blev modtaget med vandkanoner

Torsdag 16. juni 2022 kl: 11:49
Share  


Af: Redaktionen

Fly fra norsk lavprisselskab blev modtaget med vandkanoner

Onsdag aften klokken 20.45 ankom det første Norwegian-fly til Bornholm og modtog den traditionelle vanddåb, da lufthavnen i fejring havde rettet sine vandkanoner mod den ankommende Boeing 737-800. Norwegians ankomst markerer både åbningen af Folkemødet 2022 og åbningen af selskabets nye sommerrute mellem Bornholm og København

- Vi er meget glade for den fine modtagelse, vi har fået med vores nye rute til Bornholm. Vi ankommer med stort set fyldte fly, og det giver en retningspil på, at Folkemødet heldigvis er tilbage i højt gear efter desværre at have ligget stille de sidste par år på grund af corona-pandemien, siger Magnus Thome Maursund, der er kommerciel direktør i Norwegian.


- Vi kan mærke, at der er efterspørgsel på det, vi kommer med. Vi flyver noget større fly, og det giver en behagelig flyvetur. Samtidig kan man nemt forbinde sig fra Bornholm via København til en af de mere end 50 spændende destinationer, vi flyver fra Danmark til hele Europa, siger Magnus Thome Maursund.


Norwegians rute mellem København og Bornholm flyves med tre ugentlige afgange på tirsdage, torsdage og søndage fra 15. juni til 14. august.


Klik venligst

© Copyright 2022 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.