Lodsvirksomhed ansætter ny økonomidirektør

Tirsdag 14. juni 2022 kl: 11:27
Share  


Af: Redaktionen

Den 38-årige Martin Abildtrup er blevet ansat som økonomidirektør - CFO - i det statslige lodseri, DanPilot, der har hovedsæde i Svendborg. Martin Abildtrup tiltræder stillingen i DanPilot med godt seks års erfaring som Finance Manager og senest Finance Senior Manager i Monjasa, der er en global virksomhed i shippingindustrien

Lodsvirksomhed ansætter ny økonomidirektør
Den 38-årige Martin Abildtrup er blevet ansat som økonomidirektør - CFO - i det statslige lodseri, DanPilot.
Martin Abildtrup har tidligere været konstitueret økonomichef i Fredericia Teater og har en revisorbaggrund fra BDO. I 2020 færdiggjorde han sin uddannelse inden for regnskab og ledelse på Syddansk Universitet.

 
Foruden sit kendskab til shipping og de udfordringer, branchen står over for, kommer Martin Abildtrup til DanPilot med erfaring og fokus indenfor eksempelvis ledelse og medarbejderudvikling, etablering af forretningsaktiviteter, implementering af nye økonomiske værktøjer samt opbygning af en velfungerende finansafdeling i Monjasa. Med sine otte års erfaring fra shippingindustrien har han allerede kendskab til DanPilots aktiviteter og de markeder organisationen opererer i.

 
- Jeg ser mange gode muligheder for at sætte præg på den økonomiske og forretningsmæssige retning med min viden fra shipping, hvor jeg finder alle de faktorer, der påvirker industrien meget interessant. Jeg ser frem til samarbejdet med en masse dygtige kollegaer og bidrage til de gode tanker omkring DanPilots udvikling, der allerede er søsat, siger Martin Abildtrup i forbindelse med sit nye job hos DanPilot.
 

Privat er Martin Abildtrup bosat i Odense med sin hustru og to børn. Han har tidligere spillet fodbold på professionelt plan - en karriere, der blandt andet førte ham forbi klubber som AC Horsens og FC Fredericia.
 
 
Om DanPilot:
  • DanPilot er en selvstændig offentlig virksomhed. Lodseriet skaber sikkerhed til søs og i havne i Danmark, da de specialiserede lodser kender farvandene og dermed kan forebygge uheld
  • DanPilot lodser skibe, der sejler transit mellem Skagen og Gedser/Allinge via Storebælt og Øresund og skibe, der skal ind og ud af danske havne
  • DanPilot har 17 lodsstationer i Danmark og yderligere fire bådpladser
  • I alt har DanPilot lidt over 330 medarbejdere, heraf ca. 180 lodser og ca. 110 bådførere
  • DanPilot har hovedkvarter i Svendborg


Klik venligst

© Copyright 2022 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.