Pakkedistributør bygger nyt og skaber 400 arbejdspladser

Torsdag 21. april 2022 kl: 10:47
Af: Redaktionen

Pakkedistributør bygger nyt og skaber 400 arbejdspladser

GLS-koncernen, der er specialiseret i pakkedistribution, bygger stort distributionscenter i Ringsted og skaber dermed omkring 400 nye arbejdspladser. GLS har gennem flere år haft tocifret vækst, og for at sikre den fortsatte vækst bygger koncernen nyt i Ringsted, der ligger centralt placeret midt på Sjælland

GLS har i den forbindelse overtaget en grund på 80.000 kvadratmeter.


- Det er med stor glæde, at vi netop har overtaget grunden i Business Park Ringsted. Investeringen i Ringsted skal være med til at sikre, at vi fortsætter vores vækstrejse med stort fokus på, at give vores kunder en god oplevelse, når de bruger os, siger Steen Kristensen, der er Managing Director i GLS Denmark A/S.


Projektering og planlægningen af det nye byggeri er sat i gang, og der tænkes en høj grad af bæredygtighed ind i byggeriet. Projektet omfatter også forberedelser til, at en stor del af distributionsbilerne vil kunne køre på strøm.


På matriklen kommer ca. 200 medarbejdere til at have deres daglige gang, mens antallet af chauffører bliver nogenlunde det samme.


At GLS har valgt at etablere sig i Ringsted, bliver budt velkommen i Ringsted Kommune.


- Vi byder GLS hjertelig velkommen. Vi oplever en stor udvikling i Ringsted Kommune i øjeblikket, og vi er glade for, at GLS også har fået øje på de mange fordele, vi kan tilbyde, og vi lover ikke at skuffe dem, siger borgmester Henrik Hvidesten (V).


Grunden er købt af Ringsted Kommune, så det er ikke kun på borgmesterkontoret, der er glæde.


- At lande sådan en aftale handler om samarbejde mellem den enkelte virksomhed og os. Det har været en længere proces, så både for GLS og os er det dejligt, at aftalen nu er på plads. Men vores arbejde stopper bestemt ikke her. Vi glæder os som kommune til at fortsætte det gode samarbejde med GLS både under og efter byggeriet, lyder det fra Ringsted Kommunes salgsansvarlig, Brian Steen Rolighed.


Om GLS Denmark og GLS Group:
  • GLS Denmark og GLS Express er datterselskaber af GLS Group
  • GLS Group leverer pakkedistributionsløsninger til over 240.000 kunder og tilbyder derudover ekspres- og logistikydelser
  • Med egne selskaber og partnere dækker GLS-koncernen 40 lande, og er forbundet med hele verden via kontraktlige aftaler
  • Med sit vejbaserede netværk er GLS blandt de førende pakkedistributører i Europa
  • GLS-koncernen har desuden datterselskaber i Canada og på USA’s vestkyst
  • GLS består af ca. 70 centrale og regionale hubs, ca. 1.400 depoter med ca. 28.000 last mile-distributionsbiler og ca. 4.000 line hauls samt omkring 19.000 medarbejdere
  • I regnskabsåret 2019/20 genererede GLS en omsætning på 3,6 milliarder euro og distribuerede 667 millioner pakker
Klik venligst

© Copyright 2023 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.