Norsk flyselskab havde knap 1 millioner passagerer i marts

Onsdag 6. april 2022 kl: 11:01
Share  


Af: Redaktionen

Det norske lavprisflyselskab Norwegian har offentliggjort sine trafiktal for marts. Tallene viser en positiv udvikling med vækst i antallet af passagerer og en belægningsgrad på over 80 procent. Den senere tid har selskabet genåbnet flere baser og direkte ruter i Europa og fortsætter med at øge kapaciteten frem mod sommer

- Vi er særligt glade for belægningsgraden holder sig over 80 procent, selvom vi har indsat væsentlig mere kapacitet i marts. Bookingtallene viser en virkelig god udvikling i løbet af perioden, og vi er glade for at se, at den opadgående tendens i markedet fortsætter, siger Geir Karlsen, der er koncernchef i Norwegian.


- I påsken er der høj aktivitet og mange fulde fly. Henimod sommeren genåbner og introducerer vi nye rejsemål, og vores kunder kan vælge mellem næsten 280 ruter i Europa, siger han videre.


Norwegian havde 940.149 passagerer i marts mod 71.399 i marts 2021. Belægningsgraden var på 80,3 procent. I marts havde Norwegian i gennemsnit 48 fly i drift, og 99,4 procent af de opsatte flyvninger blev gennemført. Punktligheden var på 90,1 procent.


I sommerprogrammet har Norwegian planlagt næsten 280 ruter til destinationer i Europa, og Norwegian vil have omkring 70 fly i drift. I denne uge fjernede selskabet kravet om brug af mundbind ombord på alle flyvninger.


Klik venligst

© Copyright 2022 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.